Podmáslové bulky s listem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 860 kJ / 2 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 63,12 g |
Vláknina | 15,96 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 373,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podmáslové pečivo je velice chutné a doma žádané. Aby nebylo pořád stejného tvaru, dostaly tyto bulečky svrchu list…
Další moje recepty najdete na Pekárnománii ->http://www.pekarnomanie.cz
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2019 08:06
Rudischova: sladěnka je sladový výtažek, který pomáhá kvasinkám k lepšímu rozjezdu. Koupíte ji ve zdravé výživě a vydrží velice dlouho (na mnoho pečení). Zkuste místo ní dát lžičku včelího medu
23. 6. 2019 07:58
Dobrý den, v receptu je zmíněná lžička sladěnky. O co prosím jde? Děkuji.Bóďa.
19. 3. 2017 14:53
radiator: děkuji, Mílo, i za fotečku
19. 3. 2017 14:46
Včera jsem je upekla a jsou výborné Uvnitř jsou vláčné, jakoby sametové a na povrchu křupavé Nemám je sice tak krásné jako ty, ale to na chuti nic nemění.
22. 3. 2016 21:32
Je sice dost hodin, ale já jsem na to dostala takovou chuť že si to jdu prostě upéct. Děkuju za recept
12. 3. 2016 20:55
mirca75: jé, Miruš, tebe jsem už dlouho neviděla!
Děkuji
Děkuji
12. 3. 2016 20:50
Cathleen, příliš sem už nepřijdu, ale tvé fotky jsou jako tvůj rukopis. Lákají a já vždy vím, kdo se pod nimi "skrývá". Opět nádhera a děkuju za inspiraci.
11. 3. 2016 09:48
Rozkosne bulky
11. 3. 2016 08:34
opět úžasné - luxus!
9. 3. 2016 09:23
to je další z Tvých skvostů jen mít ten čas, to by se to peklo
8. 3. 2016 21:40
Ivi,jsi velice nápaditáBulky vypadají moc hezky
8. 3. 2016 18:49
To prostě nemá chybu. Obdivuji tvoji nápaditost a šikovnost. A samozřejmě bodík.
8. 3. 2016 18:41
ty jsou úžasné
8. 3. 2016 18:34
Krása jako vždycky
8. 3. 2016 17:17
cathleen: To je pravda, při tomto jsem si vzpomněla, že za mého mládí jsme kupovali chlebík podmáslový, byl moc dobrý a tuším, že tehdy stál 6 Kčs
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 41 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: podmáslové bulky bulky z podmasli
Suroviny: podmáslí, voda, olej, mouka hladká, sůl, droždí čerstvé
Podmáslové bulky s listem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwn1
22 názorů