Texaska pikantni pecene
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 967 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,34 g |
Tuky | 23,58 g |
Vláknina | 12,83 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,99 g |
Sacharidy | 81,19 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2009 15:38
Mně se to otevřelo. Je tam krásný růžový kus hovězího masa
24. 7. 2009 12:32
Ten odkaz jsem nemohla otevřít,tak nevím co tam chybělo,ale šoupla jsem to do tlakáče a bylo to
27. 5. 2009 18:28
Myslím, že ta pasta se jmenuje SIDOL
27. 5. 2009 18:20
Ašina: existuje čistící pasta určená specielně na mosaz, poptej se v drogeriích
27. 5. 2009 17:40
Ašino, já mosazné věci čistila citronovou šťávou se lžící solí, nechala zaschnout a opláchla, nebo kečupem, anebo se dají v drogerii koupit jemné "drátěnky" na hliník, název si už nepamatuji (jsou to takové slisované polštářky napuštěné nějakou čistící pěnou),které se sice nesmí namočit do vody, pouze smočit předmět a kterými se dají krásně vyčistit a vyblejskat např. hliníková kolečka pod hořáky na plyn. sporáku. Vyčistila a vyleštila jsem tím i mosazný hmoždíř. Nejsem si ale jista, jestli by s tím šla vyčistit zapečená bábovka. Na to existují firmy na čištění.
27. 5. 2009 16:53
Děvčata, asi máte na mysli hmoždíř v tom se drtí semníka paličkou. Já v něm drtím koření do vánočních perníčků, ale dá to dost práce. Mám 2 mosazné a 1 železný. Nemáte některá tušení čím se vyčistí mosazná forma na bábovku. Dík za radu A.H.
27. 5. 2009 16:12
ja si myslim,ze praskova se da nahradit plnotucnou nebo tak nejakou horcici, ja bydlim v Us ale take nekdy experimentuji a nahrazuji,zdravim kucharinky ze vsech koutu sveta...
27. 5. 2009 14:56
Hledala jsem práškovou hořčici na netu a dočetla jsem se, že se dá připravit rozmícháním semínek se studenou vodou na hladkou pastu Tak proč to nazývají práškovou? Ale v tom případě si myslím, že stačí semínka rozemlít v hmoždíři.
27. 5. 2009 14:50
ale ked tak premyslam....ja by som to horcicne semienko asi nedrvila...nechala by som ho v tych gulickach
27. 5. 2009 14:49
jana r....jeda...neviem si spomenut po cesky ako sa to....je to taka nadoba vyssia a vsype sa tam korenie a takou tazkou tyckou sa to korenie v tom drvi....hmozdir...alebo tak nejako
27. 5. 2009 14:31
Taky jsem si to myslela rozemlít hořčičný semínko
27. 5. 2009 14:20
vybusna, máš na mysli-mražák? V mražáku zmrazit a pak rozdrtit?
27. 5. 2009 14:14
podla mna sa da praskova horcica ziskat tak, ak rozdrvite v maziariku horcicne semienko...ale je to len moj typ
27. 5. 2009 14:12
Světlano, podle slov bez háčků a čárek, si taky myslím, že není Karolína tady od nás.
27. 5. 2009 14:10
No, to se mi móóc líbí!! Joli, myslím, že se nic nestane, když dáš klasickou hořčici, když Mexiko, tak asi pikantnější. Takové dobrůtky já můžu a na hovězí toho zas tak moc není. Ještě se mrknu na ten odkaz, co nám Karolina nechala, co tam najdu, ale tohle jídlo určitě založím mezi oblíbené +
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Další recepty
Tématické fráze: čištění hliníku recept jak vyčistit mosazný hmoždíř jak vyleštit mosaz jak vyčistit mosaz cim vycistit mosaz jak vyčistit hliník čím vyleštit mosaz čím vyčistit hliník prášková hořčice jak vyčistit hmoždíř čistit mosaz pečená hovězí ohánka čím čistit mosaz vyčistit hliník čím vyčistit hmoždíř čištění hmoždíře jak vyleštit hmoždíř pečené hovězí maso jak čistit mosaz vyleštit mosaz
Suroviny: plec hovězí, olej, kečup sladký, cibule, hořčice, voda, paprika čerstvá zelená, česnek, cukr hnědý, sůl, pepř, maso, maso,
Texaska pikantni pecene
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgKr
18 názorů