Žampionová směs s játry
Játra v této úpravě neodmítne nikdo. Přesvědčíte i toho, kdo je nevyhledává. Jemně pikantní, nepřepečené, lehce podušené a s dobře zvolenou přílohou vám zcela jistě zachutnají.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 935 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,75 g |
Tuky | 40,51 g |
Vláknina | 14,51 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 23,17 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 6 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 18 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 2 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: směs se zampiony játra s žampiony směs s játry žampionová směs recept na směs z jater
Suroviny: žampióny, játra drůbeží, bok česnekový, cibule, česnek, tymián, zázvor, sůl, pepř mletý, olej
Žampionová směs s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PDwn
0 názorů