Nálev na okurky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 702 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,04 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 520,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já okurky zalévám studeným lákem. Na dno hrnce dám utěrku, nandám sklenice a zaleji asi do půlky sklenic vodou a začnu zahřívat. Jakmile okurky změní barvu vyndavám. Otočím dnem nahoru a nechám vychladnout. Takto dělám již několik roků. Ani jedna se nezkazila a mohou se okamžitě jíst.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2013 11:36
presne robím tento nálev na uhorky ,akurát nedávam viečkami dole ,ale ešte sa nestalo,že by viečko nechytilo,,,
20. 7. 2009 19:52
No, já vlastně dělám i tento nálev, ale nikdy mne nenapadlo je hned zkoušet Ale jinak vím, že je dobrý. Osobně, kdybych dělala něco takového poprvé, tak určitě jen na pár sklenicích pro případ, že by nám pak třeba nechutnaly.
20. 7. 2009 18:10
Nikdo mi ale nevymluví, že nejlepší okurky jsou až pár dní po působení jakéhokoli nálevu
20. 7. 2009 17:46
tak to určite vyskúšam hlavne ma zaujalo že sa dajú hneď jesť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 18 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 22 minutami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 2 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 5 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 6 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 7 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: nálev na okurky lak na okurky z deka nálev na okurky z deka nálev na okurky deko deko nálev okurkovy nalev deko na okurky nalev do okurek nálev okurky nálev z deka nálev deko nálev na okurky s dekem nejlepší nálev na okurky lák na okurky nálev na okurky recept lák na okurky deko deko nálev na okurky okurky nalev deko okurky nejlepší lak na okurky
Suroviny: voda, ocet, cukr, deko, sůl, pepř celý, koření hřebíček, koření nové koření, bobkový list
Nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gv7
4 názory