Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 179 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 57,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2019 15:34
Nadja: když mně můj způsob vaření připadá úplně stejný jako recepty , které už tady jsou. Jen něco třeba dělám trošku jinak, něco přidám, něco nahradím jiným atd. Proto zde nepublikuji, nepovažuji své recepty za tak převratné nebo jiné, aby si z nich někdo sedl na za... Ostatně je tu skoro šedesát tisíc receptů, tolik životů nemám, abych je všechny jen vyzkoušela. A přiznám se upřímně - focení mě nebaví, zdržuje.. A bez fotky je recept skoro o ničem. Radši "opisuji" od těch, kdo to umí a fotí hezky a s chutí
13. 12. 2019 14:20
Nadja: Děkuji za hezký komentář. Protože nemám kde během roku sehnat kapra, (tady nelze koupit), tak jsem tenhle recept dělala poprvé a můžu říct, že mě moc chutnal i jen s opečenými brambory. Přidat si tatarku mně nenapadlo, až teď po komentáři od hospodyně. No mám jěště jednu poci, tak zkusím. Posílám krásný vánoční pozdrav!
13. 12. 2019 14:05
Kapr s křenem a smetanou, to nemá chybu. Letos v létě byl syn úspěšný a měli jsme kapra dost často, tak jsem také dělala na všechny možné způsoby, smažený, ale i pečený v různých marinádách, na zelenině, apod.
hospodyne: Tvůj recept je také zajímavý - přidej ho.
hospodyne: Tvůj recept je také zajímavý - přidej ho.
13. 12. 2019 13:52
hospodyne: Díky za milý komentář. Tvůj recept je také moc zajímavý, líbí se mi. A jak to, žes ho ještě nepublikovala? Určitě by se líbil více lidem. Tenhle podle Trošky je i přes tu smetanu dost dietní a hodil by se jak s br. salátem, tak s brambory i hranolky. Docela si umím představit, že kdyby se smetana moc nevypekla, ale použila na polití, tak by to šlo i s rýží. Ale "Vánoce, vánoce přicházejí..." tak tedy s tím salátem. Posílám moc vánočních pozdravů tobě i klukům, asi se už těší na Ježíška, viď?
13. 12. 2019 13:35
Určitě je to dobré. Během roku dělám kapra s křenem- porce osolíme, nakořeníme grilovacím nebo jiným kořením a poprášíme hladkou moukou. V pekáči vyškvaříme asi 30 dkg slaniny, škvarečky dáme stranou a v tom tuku osmažíme kapra. dáme do trouby na čtvrt hodiny dopéci. Slaninové škvarky smícháme s velkou hrstí nastrouhaného křenu a porce ještě zahorka směsí posypeme, aby se trochu srazila štiplavost. Do výpeku přidáme trochu másla a polijeme jím brambory. Nebo také ne a podáváme s tatarkou. Může se použít i filé. Nám to chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: kapr podle zdeňka trošky kapří řízky z trouby recept od trosky na kapra s křenem
Suroviny: kapr, máslo, sůl, koření na ryby, česnek, křen, smetana ke šlehání
Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q4LZ
5 názorů