Falešná dršťková polévka z vepřových kůží
Suroviny
Porce: 4 i více
Nutriční hodnoty
Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
Tuky | 28,39 g |
Vláknina | 79,15 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Komu vepřové kůže nevadí, tak si fakt pochutná. Hlavně musíme polévku správně okořenit. Já jsem vařila z vepř. ořezu a kůže jsem měla asi ze 2-3 kg bůčku, vše nastřádané v mrazáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 2 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 3 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 5 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 6 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: polévka z vepř.kostí
Suroviny: kosti vepřové, kůže vepřová, sůl, koření nové koření, bobkový list, vývar masový, olej, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, paprika sušená pálivá, česnek, majoránka, vegeta
Falešná dršťková polévka z vepřových kůží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gz9k
0 názorů