Venkovské francouzské bagety
Suroviny
Porce: 2ks
Nutriční hodnoty
Energie | 5 901 kJ / 1 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,45 g |
Tuky | 9,15 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,10 g |
Sacharidy | 278,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nařezávám před kynutím, neb po kynutí těsto spadne.
Je to pracné a zdlouhavé, ale věřte, vyplatí se to. Pohrajte si a pochutnejte si na výtečných bagetách.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 17 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 19 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 19 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 3 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 20 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 30 minutami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 55 minutami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 1 hodinou
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 4 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 12 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 15 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, voda, mléko, cukr, droždí sušené, sůl
Venkovské francouzské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox1B
0 názorů