Slezské kysané zelí
Zelí, jako příloha, má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z knihy Receptury teplých pokrmů
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2024 10:45
28. 1. 2024 19:01
26. 5. 2022 14:03
26. 5. 2022 13:44
11. 11. 2020 06:41
10. 11. 2020 22:07
no toto:omg: v tuhle hodinu:omg: prosila bych do polévkové mísy, k tomu půl řádku vařených brambor, lžíci...mám taky vzdáleně kořeny v tom kraji...já z té představy neusnu...mňam...
10. 11. 2020 21:42
10. 11. 2020 20:03
10. 11. 2020 18:07
15. 6. 2015 11:42
15. 6. 2015 11:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 26 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 7 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 22 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak chutně uvařit kysané zelí. Nejlepší zelné recepty z naší kuchyně
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Další recepty
Tématické fráze: jak uvařit dobré kysané zelí jak upravit kysané zelí jak upravit kysané zelí kysané zelí pokrmy z kysaného zelí pokrmy z kysaného zelí recepty slezské kyselé zelí kysané zelí recepty teplé kysané zelí slezke zeli jak upravit kysané zelí recepty recept na kysané zelí bez mouky pokrmy ze zelí pokrmy se zelím jak spravne uvařit zeli jsk upravit kysaní zelí jak správně uvařit kysané zelí kysané zelí teplé prave moravske zeli nálev na kysané zelí
Suroviny: zelí kysané, bůček uzený, kmín celý, cibule, mouka hladká, brambory, sůl, ocet, sádlo
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
11 názorů