Řízky v bramborovém obalu (retrorecept)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 035 kJ / 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,51 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 8,81 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 43,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z 80. let minulého století, kdy se bojovalo proti cholesterolu a žloutky se vyřazovaly z vaření. Místo dvou bílků můžete použít 1 větší vejce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 6 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Další recepty
Suroviny: řízek vepřový, mouka hladká, olej, sůl, brambory, bílek, česnek, mouka polohrubá, mléko, sůl
Řízky v bramborovém obalu (retrorecept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzK2
0 názorů