Polévka rychlovka z čerstvých hub
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 4 740 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,72 g |
Tuky | 83,86 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 51,08 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2020 12:34
casino: Dík za komentík! Mám ráda tam, kde se to hodí vařit z nějakého vývaru, to je hned jiná chuť. A ten houbový prášek taky ráda používám, ale zásoba se tenčí. No nic nevydrží věčně, že? No i tak b y l a polévka náramně jedlá! Dík a zdravím!
4. 10. 2020 12:23
Simona Skolakova, Jaromira18: Tady v okolí prý také nerostou, ale dostala jsem misku hub, a tak celá šťastná jsem honem nevěděla, co z toho dřív uvařit. Rozdělovala jsem jak se říká "jako pánbu", abych si to co nejvíc užila. Na tuhle polévku mi zbylo houbiček už jen málo a tak jsem nastavovala houbovou směsí z mrazáku (kupovanou), ale stejně to nemělo chybu. Děvčata zkuste ze žampionů, přidejte nějaké oblíbené houbové koření a budete mít také hodně dobrou (a zároveň rychlou) houbovku. Moc vám děkuji za komentáře a zdravím!
4. 10. 2020 11:11
Mediální kuchařské hvězdy, zvláště oblíbenec Zdenda P. razí tezi, že je lepší mizerný vývar, než (s)prostá kohoutková
Houbová z čerstvých hub není žádné terno a proto do ní přihodím špetku v dlani rozemnutých sušených hub (někteří to zovou "houbové koření"
Houbová z čerstvých hub není žádné terno a proto do ní přihodím špetku v dlani rozemnutých sušených hub (někteří to zovou "houbové koření"
4. 10. 2020 08:27
Je nádherná, s velkou chutí bych si dala, ale houby nemám.
3. 10. 2020 22:32
Houby u nás pořád nerostou,ale tuhle polévečku bych si dala s chutí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: vývar, houby čerstvé, mouka hladká, máslo, kmín celý, cibule, smetana, vejce, nudle polévkové, petržel
Polévka rychlovka z čerstvých hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJYm
5 názorů