Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,49 g |
Tuky | 126,88 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 249,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 11:48
Zajímavý recept, ale chtělo by to spíš napsat celkové množství tekutiny. Jsou různé velikosti skkenic a pokaždé se mi povede ji naplnit jinak - kompoty nekupuj, protože si dělám svoje. A broskvovy i merunkovy dělám do menších skleniček. Na buchtu pak místo jednoho kompotu použiji 2 a stavy je pak víc než z jednoho. Bylo by lepší uvést napriklad: stavu doplnime vodou do celkového množství 500 ml tekutiny. Pudink se většinou rozfelava do půl litru mléka, ale u buchet to bývá jiné. Děkuji
24. 3. 2021 17:21
yanull: dělám ho schválně takové piškotovější, máme to tak doma rádi. Informaci o kompotu ještě doplním
24. 3. 2021 09:57
Suroviny, které uvádíte, mi přijdou jako na piškotové těsto, kde by se žloutky měly šlehat s cukrem a z bílků sníh a nebo vyšlehat celá vejce s cukrem a poté přidat ostatní. Také byste měla uvést, kolik šťávy jste dala na uvaření pudingového přelivu. Někdo může mít kompot svůj, někdo kupovaný a většinou se na 1 sáček pudingu šťáva ještě doplňuje vodou. Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 50 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit lahodné tvarohové knedlíčky. Užijte si letní ovocné mlsání
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, vejce, olej, tvaroh jemný, pudink vanilkový, cukr vanilkový, kompot broskvový
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
3 názory