Vepřové jazyky na černo
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 34,42 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4,86 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 94,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na tento způsob jsme původně dělali zaječí předek, ale jak často asi seženeme zajíce? Proto takto začala maminka dělat ty jazyky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 46 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 25 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 40 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Vítězem MasterChef Česko 2022 je Martin! Připomeňte si s námi jeho cestu soutěží i jeho nezapomenutelné hlášky
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: jazyk vepřový, cibule, celer, mrkev, petržel, citron, bobkový list, koření nové koření, pepř, tymián, povidla švestková, perníčky, sůl, rozinky, šťáva citronová, mouka hladká, máslo
Vepřové jazyky na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2j6P
0 názorů