Králík pečený s uzeným masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,05 g |
Tuky | 50,68 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem a špenátem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2011 00:22
Je to ve skutečnosti králičí svíčková. A to nad kostí je vlastně kotletka z pohledu prasete.
23. 1. 2010 09:35
Kousky masa pod hřbetem se dají nazvat panenka.
7. 8. 2009 18:55
Parádní recept ! Jen sehnat toho králíka. "Kousky masa pod hřbetem" jsou skvělé, ale taky nevím, jak to nazvat. A ten pečený česnek...mňam.
7. 8. 2009 17:28
těmi roládkami jsi mne rozesmála , my tomu říkáme králičí svíčková , nic lepšího nás nenapadlo řežu to rovnou i s masem od kosti
7. 8. 2009 13:42
pipre, u nás je to taky vzácné maso, / na rozdíl od Škopkových ze Slunce,seno .. /, protože - přesně jak Ty říkáš - taky ho vždycky sháním od chovatele, kdy vím, že je naprosto čerstvý. Děkuju Ti, i Janě, za bodíky
7. 8. 2009 13:19
Jejda Maris, já králíčí maso miluji snad nejvíc Jednak je dietnější a také asi proto, že moje maminka ho vždycky uměla strašně chutně připravit. Já ho nedělala už dlouho a také se konečně chystám. Jak píše Jana, u nás moc k sehnání není a já zatím nenatrefila ani na ty nožky Nejraději bych ale čerstvě zabitého od nějakého chovatele To bych si udělala králičí hody na pár dnů Jasný bodík
7. 8. 2009 12:21
To nevadí, maris, ty máš vždycky všechny fotky super. My máme králíka moc rádi. Už jsem se zmiňovala. Horší je ho sehnat. Teď občas jsou ty přední nohy, tak vždycky hned vezmu 3 balíčky a jdu na to. tady to příjde taky na řadu. Voní až sem
7. 8. 2009 12:07
Fotka už hotového jídla mně nešla nahrát, až na potřetí, proto je až poslední, tak jsem to vůbec nechtěla a omlouvám se.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 2 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 5 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 5 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 8 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 8 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho pect kralika jak připravit králíka jak dlouho se peče králík pečený králík přední nohy králíka pečené naložení králíka pečený králík se špenátem králík pečený naložení masa na uzení pečené uzené maso chovatelé králíků králík recepty králik přední nohy pečené králičí nohy králičí hody pečený králík recept králík se špenátem králik na bazalce kralici pecene králík na cesneku s uzenym
Suroviny: nohy přední králičí, hřbet králičí, maso uzené, slanina anglická, víno červené suché, tymián čerstvý, hořčice pikantní, sůl, pepř, česnek
Králík pečený s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E9Gg
8 názorů