Mangoldový salát s pomerančem a ořechy
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 488 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,40 g |
Tuky | 4,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2022 17:02
Eja57 (moderátorka): Ani mangold každému nechutí, má špecifickú chuť. Ja som si ho obľúbila práve vďaka tejaji, pestujem ho už pár rokov a nedám na neho dopustiť. Dovtedy som ho jedla iba v Chorvátsku. Konzumujeme surový, aj tepelne upravený.
27. 11. 2022 16:01
Marie Svarcova: recept je moc pěkný, dovedu si představit místo mangoldu třeba polníček, já třeba i rukolu. Ale ta ne každému chutná. Určitě vyzkouším. Ke smaženému Hermelínu třeba...
27. 11. 2022 11:19
mangold mám ráda ale letos žádný nemám, škoda, recept se mi líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Marcipán i falešný marcipán uplatníme při pečení dortů, zákusků, cukroví. Můžeme si vybrat z několika druhů
Další recepty
Suroviny: listy mangoldu, pomeranče, jogurt, šťáva citronová, cukr, ořechy
Mangoldový salát s pomerančem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm0J
3 názory