Ghí žampióny v nudlích
Restování na másle je tradiční záležitost nejen v zahraniční kuchyni. Ne jako ghí (ghee), ale pod názvem "přepuštěné máslo" ho používaly již naše babičky. Nežlukne, dodá pokrmům až oříškovou chuť a potraviny se na něm nepřepalují.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
Tuky | 33,92 g |
Vláknina | 28,98 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 33,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Naprosto vynikající chuťovou pohodu zde zajišťuje přepuštěné máslo GHI, které uvolní opravdu veškeré chutě ze zeleniny a z žampiónů a dodá celému jídlu naprosto zázračný nádech.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2023 17:29
29. 11. 2023 17:25
28. 11. 2023 08:48
27. 11. 2023 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Suroviny: žampióny, ghee, cibule, pórek, mrkev, kmín celý, šunka, omáčka sojová, nudle čínské
Ghí žampióny v nudlích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z0E
4 názory