Králík na myslivecký způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,04 g |
Tuky | 65,12 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 56,79 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2010 14:48
jana r...a ved tu si reagovala na toho kralika, co je vedla na slvoenskyc topkach..... znovu som sa pobavila na tej tvojej reakcii
12. 9. 2009 13:42
Moc se mi to líbí! Bodík5.
12. 9. 2009 10:28
jana r...aj cez vsetku vaznost situacie dnesneho rana...tvoja posledna veta by mala vojst do nejakej fiktivnej knihy bonmotov...
11. 9. 2009 23:16
Nedělá to to víno? Ikdyž ten pořad jsem viděla, dusil to taky ve víně, ale i ocet bych dávala později, výjimkou je jen tyrolská játra, tam dávám ocet hned. Vybusna, mi by bylo úplně jedno, že bych to žvýkala, už pohled na to jídlo mi říká, že mám jít raději chrápat
11. 9. 2009 23:07
howg
11. 9. 2009 23:04
A vůbec - třeba měl Jamie toho králíka jako žvýkačku
11. 9. 2009 22:59
vybusna - vím co myslíš - on ho měl ale ne vyloženě ponořené, on ho dusil, před tím ale maso zatáhl A víš co je nejdůležitější? Pochutnali jste si? A o tom to je
11. 9. 2009 22:55
boze hrubka ako svet....ospravedlnujem sa, ja ozaj viem, ze by je s tvrdy y, neviem preco sa mi to obcas deju take veci, ze pisem ako tatar.
11. 9. 2009 22:54
maris, ked si spominam matne na toho olivera...tak ten to maso doslova akokeby varil v tekutine...len si vobec nepamatam, ci tam islo vino,...ide o to, ze do toho masa treba dostat tie vsetky chute a preto som uvazovala, ze to nebudem zatahovat...no nestastna som, lebo take jemne masko to bolo. ked kralika peciem, tak mi staci hodina a je to krehke a stavnate. ale cez to vsetko, ze to maso nebolo celkom tip top...tak mozem povedat, ze sme si bajecne pochutili....to maso chutilo uzasne..
11. 9. 2009 22:53
Já každé maso dělám, jak píše maris - maso zprudka opéci a pak s ním pracovat podle receptu, ono je lepší, když se zatáhne, zůstane šťavnaté a není suché,to je alespoň moje zkušenost,, ale jinak - pěkně provokuješ
11. 9. 2009 22:49
spagi...vies ake maso som mala... popri chrbtici (pater) su po oboch stranach take dva pasy dobreho maska...akoze svieckova...tak som mala 4 take pasy. a ty bi si to vino dala najprv prevriet, alebo by si ho tiez dala rovno tak v kockach do hrnca k masu?
11. 9. 2009 22:47
Taky nevím, čím to je, ale já osobně bych nejdřív rozehřála olej, maso zprudka opekla aby se zatáhlo a teprve potom bych podlila vínem, přidala bylinky a dusila. Jinak - recept je super +
11. 9. 2009 22:46
mně se zas zdá - pokud jsem vybusnu dobře pochopila, že nemá správně nařezané máso - že ho nemá přes vlákno ale po vláknu, netvrdím, že je to ono - jen jak jsem si přečetla popis, co to dělá ...pak to maso se spíš žvýká, než rozplývá na jazyku a ani neudělá správnou šťávičku, to dělá jakékoli maso špatně nakrájené - ale posuzuju, jen jak jsem to pochopila, takže se třeba i mýlím - tak se nezlob vybusna, jestli to není tento problém
11. 9. 2009 22:42
Výbušná - já ti asi moc neporadím, protože jsem králíků v životě moc nedělala a vařeného nikdy. Já ho peču. Ale napadlo mně - co ho nejprve orestovat a až pak dát dusit. To by mělo zůstat maso šťavnatější. Co myslíte kuchařky ?
11. 9. 2009 22:32
paprika...to maso, ked sa uvari vo vsetkych tych komponentoch, tak ho mozes jest normalne holymi ustami, ani vyprazat ho nemusis, pretoze je ochutene uplne fantasticky, presiakne to nim uplne celym.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 48 minutami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: kralik na zazvoru králík na medu králík recepty králík na brusinkách králík na rozmarínu myslivecké bolo kuřecí maso na myslivecký způsob králik s brusinkama babicovy recepty králík vařený králík recepty babicovy recepty kniha králik s brusinkami vařený králík recepty z krá králík vařený maso na myslivecký způsob kralik recept recepty krá nejlepsi recept na kralika recepty z králíka
Suroviny: králík, víno bílé, sůl, rozmarýn čerstvý, česnek, bobkový list, koření nové koření, zázvor, semínka hořčičná, olej olivový, mouka hladká, tymián čerstvý, vejce, strouhanka, olej
Králík na myslivecký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP39
19 názorů