Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Hodnocení receptu je 5,0 (82×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2009 16:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 057 kJ / 2 404 kcal
Bílkoviny60,80 g
Tuky73,45 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy364,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky tatarce jsou bagetky vláčné několik dnů a hezky voní.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

17. 11. 2010 20:13

:-K Ivo, tak jsem dnes konečně upekla tyhle úžasné bagetky, jsou super:yes::yes: dělala jsem s omládkem a menší, než klasické bagety;-)
Přidávám fotku a samozřejmě bodík:-K:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

17. 11. 2010 19:35

Ivi, bagety jsou moc dobré a okamžitě byly pryč;-):yes: :-K Určitě budu dělat častěji. Na pečení jsem použila bagetový plech a potírala jsem vajíčkem s trochou mléka. Je to za + :yes:

cathleen cathleen

23. 2. 2010 07:31

Určitě by z těsta šel i chleba, dala bych jen 180-200 ml vody, jinak vše stejně....a musíš si pohlídat hustotu těsta - bagetové těsto je trochu volnější, měkčí, než to na chleba. Jestli bude třeba, trochu mouky přidej;-)

marunda marunda

22. 2. 2010 15:57

vypadají krásně, mohla bych místo baget udělat chleba? Ten se bude asi péct delší dobu, ale já teď zkouším chleby, tak mě to tak napadlo. Asi by to šlo, že? Jinak máš za :yes:

suzanna

22. 2. 2010 12:56

Výborné bagety, výborné, výborné, výborné. Pekla jsem už poněkolikáté a nemůžeme si je vynachválit:yes: Posílám bod a fotečky. A Tobě, Cathleen, moc děkuji za recept:-K

cathleen cathleen

23. 1. 2010 16:30

Elizo, perfektní!!!:-):yes::yes::yes::yes:Jsem moc ráda, že se ti povedly;-)

Eliza Eliza

22. 1. 2010 23:29

Dnes jsem pekla tyto bagety a jsou opravdu dokonalé...:-p;-) Za úspěch musím poděkovat Cathleen, která mi pomohla s přípravou, a kterou jsem oslovila s žádostí o radu... Nemám žádné zkušenosti s kynutým těstem a tak jsem ho chtěla raději připravit v domácí pekárně. Cathleen mi nejen pomohla radou, ale dokonce mi vyhledala i program na hnětení, který je vhodný přímo v té mojí pečce...:yes::-K. Společné dílo se podařilo, chutná báječně a já posílám asi tak sto bodů...;-):-K
Cathleen, moc děkuji za pomoc:-K, jsi skvělá a bagety jsou opravdu úžasné... jednou z příjemných zpráv by mohlo být rozhodnutí mojí ségry ohledně zakoupení domácí pekárny:yes:. Při dnešní návštěvě totiž ochutnala čerstvě upečené....:-p:-K:yes:
Poslala jsem obrázky a ten jeden bodík je samozřejmý :-K.
Kdybyste někdo chtěl připravovat těsto v pekárně - nastavte program na nudlové těsto, vložte suroviny v pořadí tekuté - sypké a po uhnětení (15 minut) nechte těsto kynout hodinu v míse, přikryté utěrkou. Poté postupujte podle receptu...

Jaholen Jaholen

9. 1. 2010 13:14

Tak jsem dnes bagety upekla a jsou výborné.:yes:

strakule

12. 12. 2009 22:13

dnes jsem narazila na fotky bagetek...úúúplně jsem je tehdy zapomněla vložit, tak pozdě ale přeci,...no a byly naprosto vynikající :-((((((((((( ;-)

Jikotka Jikotka

8. 11. 2009 18:23

Tak jsem je dneska upekla a přidávám foto,musím se pochlubit jak se povedly a jsou výborné...:-p:-p:-p

cathleen cathleen

25. 10. 2009 16:33

:-)Irisko,:yes::yes:....a kdopak má ty zmizelé na svědomí? Žeby Saneček?;-):-D

Iriska Iriska

25. 10. 2009 16:28

Cathleen, bagetky určitě nemám tak krásné jako ty, ale jsou moc dobré. To můžeš posoudit podle toho, že než jsem se vrátila s foťákem - dvě zmizely. Zůstaly jenom ty prostřední slepené. :-D Těsto jsem dělala v pekárně, ale bez předehřevu. :yes: + boďan + dokumentární foto ;-)

mirca75 mirca75

20. 10. 2009 00:55

Cathleen:-),že by byly zrovna takové jak popisuješ se mi nezdá:-O;-),ale moc ti děkuju za pochvalu:-8(mě se totiž taky moc líbí:-8;-):-D).

Paprika Paprika

19. 10. 2009 10:18

Tak to jsem si vůbec nevšimla - HankoPu a Mirčo ... vy jste šikulky :yes::yes: Cathleen už bodík samazřejmě dávno má.;-)

cathleen cathleen

19. 10. 2009 10:13

Miri, jsou parádní a jedničkové!!!:yes: Děkuju ti za vyzkoušení a fotečky a Vojtíškovi za smajlíky:-)

1 3 4 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarkové pečivo těsto na bagetky bagetky vyroba tatarky vyroba Majolky® domaci bagetky recept na bagetu jak se dělá tatarka jak se dela tatarska omacka jak se dela majoneza housky s Majolkou® jak udelat tatarku recept na bagety vyroba tatarske omacky recept na bagetky tatarkové housky bageta recept jak udělat Majolku® tatarská omáčka recept recept na výrobu tatarky

Suroviny: voda, cukr, droždí, tatarská omáčka, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5rj