Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Hodnocení receptu je 5,0 (82×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2009 16:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 057 kJ / 2 404 kcal
Bílkoviny60,80 g
Tuky73,45 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy364,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky tatarce jsou bagetky vláčné několik dnů a hezky voní.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

18. 10. 2009 11:33

Máte všechny můj hluboký obdiv! Třeba se k takovému umění také někdy dopracuju...:-8

mirca75 mirca75

18. 10. 2009 10:53

Cathleen:-)tak mi to nedalo;-).V noci jsem zadělala v DP těsto,šupla ho do lednice a ráno jsme si Vojtíkem upekly tvé bagetky.Těsto nemělo chybu a bagetky jsou,jak říká Vojta-výborný a hezky voní:-p.Dělala jsem 3 velké a 2 menší a překvapilo mě,že se při pečení krásně zakulatily odspodu i bez spec.plechu;-)Dovolím si poslat fotečky a doufám,že se ti budou alespoň trošku líbit;-).No boďku jsem dala minule,ale nejradši bych ti poslala hodně dalších:-).Tyhle smajlíky ti posílá Vojtík :-p:-p:-D:-)):-K.

evik212

14. 10. 2009 14:13

Dneska jsem pekla, jsou super. Perfektní těsto, zamíchala a nechala kynout v pekárně na program Těsto. Nelepivé, hezky se s ním pracovalo. :yes:;-)

cathleen cathleen

12. 10. 2009 12:38

Ano, vykynuté těsto propracuju, nakrájím na díly, udělám tvary (bulky, housky, bagety), ty nechám znovu vykynout na plechu, potřu vejcem a vložím upéct do vyhřáté trouby.

Iva

12. 10. 2009 10:57

cathleen, díky za odpověď, možná jsem se špatně zeptala, necháváte kynout bagety i na plechu než je dáte do trouby?:-O

cathleen cathleen

11. 10. 2009 16:22

Ivi,doba kynuti se ruzni podle teploty v mistnosti...obecne plati,ze testo by melo zdvojnasobit svuj objem. Typla bych si tak 35-45min pri kazdem kynuti,ted je chladneji,tak spis tech 45min. At se vydari!:-)

votavovaiva

11. 10. 2009 15:30

Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho necháváte kynout po zadělání těsta a následně vložením na plech.Jinak recept se mi moc líbí a chci ho vyzkoušet:-D

Liba Grohova

10. 10. 2009 23:56

fakt vynikající:-*:-*děti se olizovaly až za ušima,super recept:-)

pipre pipre

10. 10. 2009 22:02

Pekla jsem dnes a už nejsou :-) Byly moc dobré!!!:yes:

Gabina

29. 9. 2009 15:25

Pekla jsem bagetky v sobotu, byly výborné :-p

Ajík

29. 9. 2009 11:07

Ty bagetky byli mooc dobrý proste luxus. :-p

strakule

27. 9. 2009 22:05

...konečně jsem sebrala odvahu a jdu na to,...zítra podám hlašení, jaký je výsledek :-) tak mi držte palečky, snad se zadaří ;-):-8:-D budou-li bagetky alespoň z pololoviny tak krásné jako ty od Cathleen, budu spokojená :-)

lojzik

23. 9. 2009 12:49

tak to je super nápad - jakmile jsem řekla dětičkám, že je v housce tatarka, tak se cpali a tvrdily mi, že jí tam cítí:-p, díky za tip - je to super inspirace. zkusila jsem i ochucené tatarky - (houbovou a křenovou s rajčaty - obě od hellmansu) a byly ty bagetky opravdu po tom i trošku cítit.:-8

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 9. 2009 21:21

HankaPu, ty a začátečník:-O Máš je opravdu moc hezké a na řezu vypadají moc dobře:yes: Prostě jsi šikovná:yes:

cathleen cathleen

20. 9. 2009 18:38

180-190°C, maximálně:-)

1 4 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarkové pečivo těsto na bagetky bagetky vyroba tatarky vyroba Majolky® domaci bagetky recept na bagetu jak se dělá tatarka jak se dela tatarska omacka jak se dela majoneza housky s Majolkou® jak udelat tatarku recept na bagety vyroba tatarske omacky recept na bagetky tatarkové housky bageta recept jak udělat Majolku® tatarská omáčka recept recept na výrobu tatarky

Suroviny: voda, cukr, droždí, tatarská omáčka, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5rj

Naposledy jste si prohlédli