Květákové ledvinky
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 611 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,94 g |
Tuky | 34,08 g |
Vláknina | 18,97 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 38,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takhle vznikají nejlepší recepty, když se nutně potřebuje cokoliv spotřebovat(já dnes květák).
Manžel už dávno za jídlo neděkuje, říká, že ode mne je dobré všechno, co uvařím, ale když je něco vyjímečně lahůdkové, dokáže chválit, mluví o tom plno dní, je nadšený jak si pochutnal, a právě to se dneska stalo! Tak vyzkoušejte!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 10. 2009 20:34
Moc dobrý nápad a manžel jistě chválil právem3.
20. 10. 2009 17:19
Ty fakt uvaříš ze všeho, Bibi
20. 10. 2009 16:11
No dobrý nápad - máš pravdu, když je něco potřeba zužitkovat okamžitě, vznikají nečekané dobroty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 41 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 44 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky recept květákové pokrmy květákové recepty jak dlouho dusit ledvinky květák recepty kvetak pokrmy ledvinky+recept provensálská kuchyně květák nejlepší recepty provensálská kuchyně /recepty.cz
Suroviny: ledvinky vepřové, pórek, párky, květák, koření provensálské, česnek, cibule, olej, pepř, sůl
Květákové ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy6o
3 názory