Bezlepkové donuty
Recept ještě nebyl hodnocenVyzkoušejte lahodné bezlepkové donuty! Každý kousek je pečen s láskou a bezlepkovými ingrediencemi, aby si je mohl vychutnat každý, bez ohledu na alergie či intolerance…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vyzkoušejte lahodné bezlepkové donuty! Každý kousek je pečen s láskou a bezlepkovými ingrediencemi, aby si je mohl vychutnat každý, bez ohledu na alergie či intolerance…
Změklé máslo utřeme s cukrem a vejci. Do směsi vmícháme NOMIX, promíchanou s práškem do pečiva a solí. Přidáme ostatní ingredience a necháme chvíli stát. Na pečící…
V míse smícháme suchou směs, tj.mouky, prášek do pečiva, skořici, rozhrneme do stran a uděláme důlek, do něj dáme cukr, vanilkový cukr a znovu rozhrneme a uděláme důlek.…
Bílky s cukrem a solí vyšleháme do tuhého sněhu, přidáváme žloutky a šleháme. Střídavě přiléváme vodu a olej. Nakonec zlehka zapracujeme mouku s práškem do pečiva. Do…
Na oleji necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, omyté a na kousky nakrájené houby a zalijeme 1 litrem vroucí vody. Přidáme bobkový list, nové…
V míse smícháme mouku, vločky, kokos a cukr. Margarín a sirup rozehřejeme, přidáme vodu a sodu a vše vlijeme do mísy se sypkými surovinami. Důkladně promícháme. Je-li…
Pokud máte rádi koblihy, ale musíte brát v potaz, aby byly bezlepkové, máme pro vás tento recept. S bezlepkovou moukou vykouzlíte stejně dobré smažené dobroty, jako s…
Nejdříve rozdrobíme droždí do misky, posypeme trochou cukru a zalijeme 150 ml vlažného mléka. Zlehka promícháme a necháme na teplém místě vzejít kvásek, nejlépe, až se…
Na těsto nejdříve promícháme všechny sypké suroviny, poté přidáme olej a vodu a ručním šlehačem nebo metličkou krátce vyšleháme (těsto bude tužší). Nakonec přidáme…
Smícháme vše suché, přidáme mokré suroviny a umícháme těsto (příp. naředíme mlékem).Na plech s pečícím papírem utvoříme mokrýma rukama 6 bagetek (můžete i 8), nakrájíme…
Vše sypké v míse promícháme, přihodíme máslo a 30g cukru a dobře promneme. Ze zbylého cukru uděláme karamel. Vhodíme jej do kastrůlku a necháme na plotně rozpustit a…
Na tangzhong smícháme v kastrůlku vodu a mouku a na velice mírném plameni umícháme gelovitou hmotu, kterou dáme vychladnout.V hrnečku, cca v 5ti PL vlažné vody…
Všechny sypké suroviny odměříme do mísy a důkladně je promícháme. Poté přidáme tekuté suroviny, jemně nastrouhanou mrkev a citronovou kůru a vymícháme středně řídké…
Jablka nastrouháme na hrubším struhadle. Všechny pevné suroviny včetně ořechů odměříme do hlubší mísy a promícháme je. Přidáme olej, vodu a nastrouhaná jablka a důkladně…
Nejdříve si připravíme „tvarohovou“ náplň. V rostlinném mléce uvaříme hustý vanilkový pudink a necháme ho vychladnout. Poté ho vyšleháme s rozdrobeným tofu a ostatními…
Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ocet, olej, sůl a cukr. Sypké suroviny nejdříve promícháme v misce a poté je přidáme do pekárny. Nakonec na mouku nasypeme sušené…
Malinové dřeně vyndáme z mrazáku a necháme rozmrznout. Všechny sypké suroviny odměříme do mísy a důkladně je promícháme. Poté přidáme tekuté suroviny a vymícháme středně…
Výběr bezlepkového pečiva vás může potrápit, je dražší a nabídka není tak široká. Řešením je upéct si svůj vlastní bezlepkový chléb. S tímto receptem a s pomocí domácí…
Všechny přísady odměříme do hlubší mísy a vymícháme v ne příliš husté těsto. Nalijeme ho na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 160 °C asi 25-30 minut. Po…
Bílky se solí vyšleháme do husta. Přidáme polovic cukru a šleháme do rozpuštění. Dáme šťávu z citronu a šleháme. Druhou půli cukru lehce vmícháme. Lehce zapracueme…
Na vál připravíme mouku a na hrubém struhadle nastrouháme tuk. Po několika strouhnutí je praktické jej obalit v mouce, aby se nelepil na struhadlo. Při strouhání tuk…
Na vál připravíme mouku a na hrubém struhadle nastrouháme tuk. Po několika strouhnutí je praktické jej obalit v mouce, aby se nelepil na struhadlo. Při strouhání tuk…
Na vál připravíme mouku a na hrubém struhadle nastrouháme tuk. Po několika strouhnutí je praktické jej obalit v mouce, aby se nelepil na struhadlo. Při strouhání tuk…
Ze všech surovin umícháme řídké palačinkové těsto. Necháme ho 20 minut odpočinout, a pokud příliš zhoustne, doředíme trochou vody. Na pánvi lehce vymazané olejem smažíme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Tradiční povidla moderně: Při pečení v troubě se dají připravit rychleji a bez cukru
Naučte se number cake! Dort ve tvaru písmene nebo čísla potěší malé i velké
Žába v díře aneb Klobása zapečená v „pudinku“. Starý recept britské kuchyně chutná navzdory názvu překvapivě skvěle