Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Knedlo-kuře-zelo

Knedlo-kuře-zelo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso z obou stran osolíme, cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Do zapékacího pekáčku dáme trochu oleje, na něj cibulku, rozdrobenou kostku Knorr, zelí včetně šťávy,…

Boršč s protlakem

Boršč s protlakem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Mäso pokrájané na kocky (a prípadne aj kosti) dáme variť do vody so soľou, koreninami a celou cibuľou, kým nie je skoro hotové. V normálnom hrnci varíme asi 60 minút, v…

yossi

90 min

Vytuněný buřtguláš

Vytuněný buřtguláš

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Oblíbenou klasiku české kuchyně připravujeme každý trochu jinak. Buřtguláš podle tohoto receptu je díky pivu, spoustě koření a česneku plný chutí. Navíc do něj přidáme…

RadekGuru

105 min

Zelný salát s křenem a jablkem

Zelný salát s křenem a jablkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zelí, mrkev, celer (syrový) a oloupané jablko nastrouháme na hrubém struhadle.Promícháme se solí a pepřem. Přidáme nakrájenou jarní cibulku a nasekanou petrželku.Dále …

RubyRom

25 min

Štamgastovo kuře

Štamgastovo kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuře, zelí a anglická slanina - tyto suroviny stačí k tomu, abyste si připravili výborný oběd. Stačí do pekáčku vyskládat nakrájené zelí, cibuli, slaninu, kuřecí maso a…

Gulášová polévka se zelím

Gulášová polévka se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme mleté maso a dále smažíme a mícháme, až do jeho rozdrobení.Osolíme, opepříme, přidáme protlak, kmín,…

recepty73

60 min

Japonské UDON nudle s krevetami

Japonské UDON nudle s krevetami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nudle uvaříme dle návodu na balíčku. Zelí najemno nakrájíme nebo nastrouháme. Krevety osolíme a opepříme, Česnek s feferonkou nakrájíme na malé kouskyDo rozehřáté pánve…

Poky22

30 min

Zelný salát nejen s paprikou

Zelný salát nejen s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky (bez košťálu) a dáme do větší mísy. K zelí přidáme na nudličky pokrájenou, očištěnou papriku. Další zeleninu přidáváme dle chuti…

Kvašená zelenina "Mixle v piksle"

Kvašená zelenina "Mixle v piksle"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Všechnu zeleninu očistíme a na robotu nakrouháme. Ve velké míse ji promícháme se solí (můžeme přidat i kmín) a napěchujeme do zavařovacích sklenic se šroubovacím víčkem.…

Čalamáda ze zelí a paprik

Čalamáda ze zelí a paprik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud už nevíte co připravit z přebytků zeleniny ze zahrádky, pak připravte jednoduchou čalamádu ze zelí a paprik, která je hotová během chvíle a bude se hodit v zimním…

MiskaM

45 min

Bigos od Agnieszky

Bigos od Agnieszky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rúru predhrejeme na 200°C.Do pekáča (najlepšie hlineného ) dáme masť a v rúre ju roztopíme.Pridáme slaninu narezanú na kocky a cibuľu nadrobno nakrájanú. Vložíme späť do…

tejaja

1590 min

Pickles ze zelí a mrkve

Pickles ze zelí a mrkve

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájíme zelí na jemno a vložíme je do mísy.Přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev.Přidáme sůl, kmín a vše promícháme.Při mícháni zeleninu promačkáváme.Necháme odležet půl…

adela73

45 min

Boršč s mletým masem

Boršč s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do vody dáme mleté maso rozdělené na kousky, přidáme sůl, koření a zvolna vaříme zhruba 20 minut.Pak přidáme nakrouhané zelí, nahrubo nakrájenou cibuli, nahrubo…

Merylas

90 min

Čína  dle Patrika

Čína dle Patrika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na 1 kg kuřecích prsou nakrájených na tenké plátky (ne nudličky) 3-5 mm napříč prsem potřebuješ toto: Samotná tepelná úprava je to nejdůležitější. Nejprve orestuji na…

patas6811

30 min

Zelná polévka strýce Jiřího

Zelná polévka strýce Jiřího

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tato zelná polévka je zajímavá díky pikantně nasládlé chuti. Použijeme čerstvé zelí, a proto polévka není vůbec kyselá. Chuť jí dodá kromě zelí i klobása a hřiby. Na…

Eliza

70 min

Pravý ukrajinský boršč

Pravý ukrajinský boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do vody ve velkém hrnci si dáme vařit maso, osolíme a vaříme, dokud není maso měkké, první vyndáme kuřecí, pak vepřové a nakonec hovězí. Do vývaru dáme nakrájené zelí,…

Červená zelnice

Červená zelnice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na másle zesklovatíme na kostičky nakrájenou cibuli, zaprášíme ji paprikou, vmícháme protlak a přidáme nakrájené zelí. Osolíme a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme…

Oblíbená Minestrone

Oblíbená Minestrone

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji si rozpálíme cibuli nakrájenou na hrubo. Přidáme zeleninu nakrájenou na kolečka (řapíkatý celer, mrkev a pórek). Dusíme asi 10 minut, do směsi přidáme…

1 2 3 4 5 9

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli