Budvar játra
Suroviny
Porce: 2 velké, více normálních.
Nutriční hodnoty
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,41 g |
Tuky | 130,58 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 44,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pivo lze použít jakékoliv /světlé, tmavé, ležák, výčepní/ u nás název jen podle Budějovic, i když dáme pivo, jaké zrovna je. Nesmí to být omáčka, ale jen šťávička, aby se to lépe polklo. HI HI. Je to rychlé a opravdu dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2012 15:24
11. 8. 2011 16:59
Vynikající Dnes jsme dělali poprvé a tenhle recept patří mezi naše nej Bohužel neměli kuřecí játra, tak jsem to zkusila z hovězích a musím říct, že úžasný
21. 3. 2010 18:19
Vašku, jatýrka měla včera v mé kuchyni reparát...u nás jsme je jedli běžně, v rodině manžela nikdy.Tvá úprava nemá chybu, játra byla křehká a výborná, sosík dokonalý.Bodík už letí a já děkuji za typ na výbornou a levnou(o chuti nemluvím)večeři
13. 3. 2010 21:35
Vašku, páči sa mi tvoj receptík! Mňa nenapadlo robiť pečienku - játra - s pivom, ale verím, že je to výborné. Osobne mi hydinová pečienka chutí, takže máš +!
13. 3. 2010 20:12
13. 3. 2010 19:59
Játra to je pochoutka+12
13. 3. 2010 18:23
Václave - kdybys mně pozval na obídek, určitě bych neodmítla. +
13. 3. 2010 16:48
Ony jsou většinou tak 400 g (hlavně dovoz) a 500 g ( z Vodňan). Tak holt žena sní tak porci 120-150 g , NO A ZŮSTATEK je zkrátka na mně, případně se čenčnu při královským dělení s mými nejlepšími přáteli(Matýskem a Pepíčkem) Už jsem párkrát psal, že hajzlíci zbožňují drůbeží játra a tak když jsou v akci jich koupíme kopici. Tuhle u nás stáli v akci 29,-Kč/kg. Tak nekup to. Vzali jsme 8 kg. A máme v mrazáku vystaráno HI HI a kámoši neumřou hlady a i já se přiživím. A máme pokoj když podraží. Václav
13. 3. 2010 15:19
To je teda pořádná hromada na tom talíři To se mi líbí. Když je to dobrý, tak, co troškařit, že? Játra mám moc ráda, takže brzy vyzkouším
13. 3. 2010 14:50
Vašku, kuřecí jatýrka jsem zrovna koupila. Dobrý recept, ukládám a v nejbližší době udělám +8
13. 3. 2010 13:34
Vašku, super recept
13. 3. 2010 12:44
Václave posílám další bod.
13. 3. 2010 12:42
Vašku - +
pipre - Vašek tam má taky rajčata i pivo
pipre - Vašek tam má taky rajčata i pivo
13. 3. 2010 12:36
Vašku, moc bezva recept a já ti dávám bez rozmyšlení bodík. Kuřecí jatýrka dělám podobně, jen tam přidám ještě pivo a rajčata +3.
13. 3. 2010 11:53
Václave tak už to u mne v oblíbených receptech je a Tobě za tu dobrotu2.bodík jde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 2 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 7 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 2 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 4 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 13 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Vynikající sirup z bezových květů zastudena si můžete připravit právě teď. Kromě bezu stačí citron a pár ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: budvar guláš vaření drůbeží játra krůtí játra jako guláš krůtí játra jako guláš kuřecí žluč kureci jatra budvar guláš z hovězích jater recept od ládi hrušky 13.3. kuřeci jatra nej recept husí játra recepty gulas z drubezich jater krůtí guláš s játry budvar guláš recepty přirodní kuřecí jatra co je dobré na játra žluč v kuřecích játrech recept na světlá játra velikost krůtích jater láda hruška 13.3.recept drůbeží žluč
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, česnek, cibule, rajče, omáčka sojová, sůl, pepř, sádlo, pivo světlé
Budvar játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8zz
16 názorů