Kanické žemlové knedlíky :D
Suroviny
Porce: 4 porce po 2 koulích
Nutriční hodnoty
Energie | 2 568 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,46 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bez klobásky jsou ještě zdravější, kdo má dietku jeden klidně může.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2010 21:45
11. 11. 2010 20:38
11. 11. 2010 19:19
11. 11. 2010 19:12
11. 11. 2010 16:38
11. 11. 2010 16:33
11. 11. 2010 16:31
11. 11. 2010 15:44
11. 11. 2010 15:38
11. 11. 2010 15:36
11. 11. 2010 15:33
Název "zdravější" bych použila při použití všech rohlíků celozrnných, použitím vody ne mléka, místo vajec jen bílky, klobása - vynechat, nahradit kuřecí zauzenou šunkou, hrubou mouku nahradit celozrnnou. Případně vařit jako "hrníčkové".
11. 11. 2010 14:43
11. 11. 2010 14:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 42 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Další recepty
Tématické fráze: žemlové knedlíky knedlíky recepty knedlíky havlíček celozrnné knedlíky podle petra havlíčka celozrnné knedlíky od havlíčka celozrnný knedlík havlíček celozrnné knedlíky havlíček zdravější knedlíky celozrnný knedlík podle havlíčka knedlíky petra havlíčka kuchařka ing.havlíčka kuchařka havlíček kuchařka havlíčka celozrnné knedlíky podle havlíčka zemlove hrníčkové knedlíky havlíček zdravý knedlík knedlíky podle havlíčka knedlíky z tmavého pečiva knedlík podle petra havlíčka hrníčkový celozrnný knedlík
Suroviny: rohlík celozrnný, rohlík, vejce, pažitka, klobása uzená, mléko, mandle sekané, mouka hrubá
Kanické žemlové knedlíky :D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8mY
13 názorů