Bůček pečený s badyánem
Suroviny
Porce: 4-6 podle porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,03 g |
Tuky | 297,99 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 44,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dokud nevyzkoušíte, nebudete věřit, co ten badyán s tím hřebíčkem s tím masem udělá-je výbornej a já si ho musím sama pochválit!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2013 12:02
Adelaide: Adi, děkuji, že jsi vyzkoušela a že chutnal mě těší. Máme bůček rádi
26. 1. 2013 18:18
Zkusila jsem upéct bůček dneska. Nechtěla jsem dělat jen obyč s kmínem a cibulí - tolik vůní z koření a přece tam pořád zůstala chuť bůčku. Akorát jsem nedávala ten solamyl a o něco míň badyánu.
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
22. 1. 2012 16:40
Bibinka - mockrát děkuju :)
22. 1. 2012 16:04
Tanicka:Táničko, proč by ses nezeptala, za to nic nedáš Z bůčku se krásně nají rodina i s více členy, akorát, když ho kupuješ, musíš vybírat a nečapnout hned ten první některý má kůži, některý chrupavky i kosti, některý je čistý, taky může být moc tlustý, nebo tak na půl, ale i libovější lze najít a ten kupuji já-ten má jen takový proužek tučnějšího a to se vypeče. Jsou ale gurmáni, kteří ten tlustý milujou Jinak bůček jako takový má výbornou chuť a bývá z něj dostatek šťávy tím, že to tučnější se vypeče Můžu-li ti poradit, tak ho udělej a myslím, že chvála bude nasnadě
22. 1. 2012 14:25
Láká mě to zkusit. Ještě nikdy jsem ale nedělala bůček, tak se úplně přitrouble zeptám - jak a podle čeho ho mám v obchodě vybírat? Dá se z bůčku vůbec najíst jako "z masa" nebo je tam jenom "sádlo" :)??? Děkuju
4. 12. 2010 12:56
Netradiční koření, ale jistě výborné
4. 12. 2010 12:35
Bibi to je super
4. 12. 2010 12:19
Simonko, věř, že chuť je vynikající, jinak bych si to sem nedovolila dát. Jak říkám, dokud nevyzkoušíš, neuvěříš
4. 12. 2010 11:45
neumím si tu chuť představit,ale je to velice lákavé+1
3. 12. 2010 20:28
3. 12. 2010 20:17
To je krásný recept za další+Při pečení to musí nádherně vonět
3. 12. 2010 19:51
Bibi, kde jsi nechala slušné vychování?? tohle se dělá, když chci chroupat jen zeleninu? ukládám a zkusím, nedokážu si představit tu chuť... ale vypadá to náramně
3. 12. 2010 19:36
Michsamant,já brečím smíchy
3. 12. 2010 19:35
Daniellko, já bych řekla že ne tou jeho klasickou vůní, ale můžeš udělat kompromis, že hřebíčky dej třeba jen 2 či 1, nebo ho vynechat a dej o trošku víc badyánu. Ale chlapovi to bude chutnat určitě
3. 12. 2010 19:26
Bibi, to vypada naramne, ale neni to moc aromaticke??? Chtela bych vyzkouset, ale manzel neji ani rajskou, ze je v ni citit hrebicek...???? Ode mne mas bodik, ja tohle koreni miluji . Dej prosim vedet, jestli je tam ten hrebicek moc citit..??? DIK
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 25 minutami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 47 minutami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 2 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 51 minutami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 1 hodinou
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 10 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 13 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 14 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 16 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 17 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Také milujete pečený bůček s báječně křupavou kůží? Víme, jak toho docílit
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: pečení bůčku pečeny bucek bůček pečený jak udělat buček pečený maso vepřové maso recepty pečený bůček recepty bůček recepty pečený bůček s hřebíčkem libový na pečený bůček recept s badyjánem jak dělat pečený buček recepty s badyjanem pečený bůček recept jak udělat pečeny buček maso s badyánem pečení maso peceni-bucek www recepty cz kuchařka krkovička v alobalu pečený libový bůček
Suroviny: bůček, cibule, česnek, badyán, koření hřebíček, kmín celý, sůl, solamyl
Bůček pečený s badyánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkZl
20 názorů