"Česká" čína
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,20 g |
Tuky | 9,11 g |
Vláknina | 30,53 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 50,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuto čínu podávame s rýží , ale lze podávat i s brambory či těstovinami. :-)
Je to velmi jednoduchý a chutný recept.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2012 13:08
(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu" Věřím však, že až takový rozdíl oproti originálu tam kvůli pekingskému zelí nebude
26. 1. 2011 23:56
26. 1. 2011 22:12
26. 1. 2011 22:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: ceska cina čína recept česká čína recept recepty čína čína recepty recept na činu recept čína cina po cesku recept recept na českou čínu recepty na činu recept česká čína jednoduchý recept na čínu original čína recept jak uvařit čínu české recepty recepty-čína čína česká čína recepty originál recept na čínu recepty ceska cina
Suroviny: prsa kuřecí, zelí bílé, mrkev, paprika čerstvá červená, rýže, paprika čerstvá zelená, rajče cherry, cibulka jarní, česnek, sůl, pepř, omáčka sojová, olej, koření čína
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
4 názory