Košiláčci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 428 kJ / 3 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 268,37 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 752 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 313,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší jsou čerstvé, vzhledem k tomu, že jsou v těstu kvasnice, po několika dnech tvrdnou, u nás to ale nikdy nestihly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2011 07:46
14. 3. 2011 16:02
14. 3. 2011 15:34
Nadja:
14. 3. 2011 13:37
1/ klasicky kynuté,
2/ nebo se vzešlým kváskem a bez kynutí,
3/ nebo do těsta kvasnice jen rozdrobit a hned vše zpracovat.
A když košiláčky slepíme a hned potřeme žloutkem, tak už se před pečením asi kynout nenechávají!?
14. 3. 2011 11:54
14. 3. 2011 10:46
14. 3. 2011 10:09
14. 3. 2011 09:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 31 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kosilacek cukrovi kosilacci moučníky z bílku ořechové čtverečky s třeného těsta recepty-košiláčci jak zpracovat spenat
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, mléko, kvasnice, cukr, ořechy, cukr moučkový, bílek
Košiláčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEXQ
8 názorů