Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 211 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Celerovou nať jsem si připravovala do mrazáku na zimu a ona tááák úžasně voněla, že jsem jí musela použít, houby ještě byly čerstvé a nápad byl na světě. Chuť šťávy a kuřete je moc dobrá! To černé navrchu stehna jsou natě, které pečením ztmavnou, ale není to vůbec na závadu!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2011 17:08
Doporucuju temi natemi sypat kure az pred dopecenim, tim bys tomu mohla predejit. A urcite bych "to cerne" pred podavanim z kurete sundala!
19. 8. 2011 17:30
19. 8. 2011 14:01
19. 8. 2011 12:30
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit houbové rizoto, jídlo pro všechny milovníky hub? Použít lze čerstvé lesní houby, žampiony nebo sušené houby
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Další recepty
Tématické fráze: nať z petržele a celeru jak udělat celerovou šťávu petrželová nať na zimu kuře s celerem jak udělat celerovou šťávu celer s natí vývar z petrželové nati kuře se štavou na knedlík kuře s s celerem a s houbami recepty-celerová nať celerova nat ke ke kuřeti celerova nat do mrazaku cibulova nat v mrazaku co. z celerove nate co s celerovou nati vyvar petrzelove nati jak udelat šťávu z petržele jak poznat masáka petrželová nať mrazák celer nat petržel recept
Suroviny: kuře, paprika sušená sladká, koření grilovací, houba masák, nať celerová, nať petrželová, olej, solamyl, vývar kuřecí, sůl
Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/935Z
4 názory