Mušle po francouzsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 164 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,24 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2018 07:25
Lenka: casino: Já bych řekla, že hlavní problém je ten, že prostě nejste ve Francii u moře. Čerstvé a v zemi původu chutná nejlépe!
15. 4. 2018 20:07
Lenka:
Občas se mi podaří něco podobného...
Vy račte být asi podobný naiva jako já: vidíme rcp a vyzkoušíme ho, aniž bychom si připustili, že v rcp mohou být i pitomosti
Proč Mušle po francouzsku Možná skrzeva toho slaného prezidenta a bagetu
Jj, z mušlí se vařívá i vývar; to ale není tento případ, že
Tady přece stačí k základu přihodit mušle, počkat chvíli až se otevřou a PUSTÍ ŠŤÁVU která dodá jídlu ten delikátní mořský šmak
Lenka: teď mi napadlo, že autorka zvolila uvedený postup záměrně, protože nesnáší mušle
OT
I ve společnosti lze slávky jíst "příborem králů" pomocí škeble jako pinzety, sós lze nabírat polovinou škeble a toleruje se i decentní srkání
Občas se mi podaří něco podobného...
Vy račte být asi podobný naiva jako já: vidíme rcp a vyzkoušíme ho, aniž bychom si připustili, že v rcp mohou být i pitomosti
Proč Mušle po francouzsku Možná skrzeva toho slaného prezidenta a bagetu
Jj, z mušlí se vařívá i vývar; to ale není tento případ, že
Tady přece stačí k základu přihodit mušle, počkat chvíli až se otevřou a PUSTÍ ŠŤÁVU která dodá jídlu ten delikátní mořský šmak
Lenka: teď mi napadlo, že autorka zvolila uvedený postup záměrně, protože nesnáší mušle
OT
I ve společnosti lze slávky jíst "příborem králů" pomocí škeble jako pinzety, sós lze nabírat polovinou škeble a toleruje se i decentní srkání
6. 2. 2013 22:27
Těšila jsem se na toto jídlo, protože ho znám z Francie a moc mi tam chutnalo. Bohužel, podle Vašeho receptu jsem uvařila ve slané vodě slávky úplně mdlé a bez chuti, a "sosík" to nezachránil. Až poté jsem vypátrala na originálních stránkách že se slávky vaří ve vývaru vína a koření, nikoli uvařené zalijou...dávám a příště budu chytřejší
24. 10. 2012 19:23
Vynikající teď jsme dojedli a hned posílám bodík,
Příprava jednoduchá a výsledek předčil naše představy Perfektní recept!
Příprava jednoduchá a výsledek předčil naše představy Perfektní recept!
23. 10. 2012 18:23
Lahodné a přitom tak prosté A o tom to je
23. 10. 2012 18:19
Zítra jdu na to, bude to první příprava mušlí. Tak jsem zvědavá
2. 11. 2011 00:40
Jana Remkova:Já taky neAle kdyby mi je někdo připravil,určitě bych si dala
Hezký recept+5
Hezký recept+5
2. 11. 2011 00:26
Já mušle nejedla nikdy
1. 11. 2011 22:59
Mušle se "slaným prezidentem" jistě nemají chybu přiznám, že mušle jsem jedla jen naložené, takhle ještě nedoufám, že se už nehýbou snad budu mít někdy šanci něco takového ochutnat
1. 11. 2011 20:07
Tak tohle už jsem nejedla, ani nepamatuju kdy. dala bych si hned a pořádnou hromadu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 8 minutami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 10 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 27 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 31 minutami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 53 minutami
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: mušle slávky recepty príprava mušlí mušle recept mušle příprava slávky po francouzsku recept na mušle příprava mušlí recept mušle slávky recept recepty z mušlí mušle po francouzsku mušle slávky recept musle recept na mušle slávky maso z musli příprava mušlí recepty maso z mušlí recepty mušle recepty recepty na mušle naložené mušle maso z mušlí recept
Suroviny: slávky, máslo, cibule, rajče, víno bílé, petrželka, bageta
Mušle po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0ZW
10 názorů