Ostré vepřové nudličky
Jednoduchý a výborný recept na vepřovou plec v pikantní omáčce z celeru a mrkve. Harissa, pálivá pasta oblíbená především v Tunisku, se postará o ostrost celé omáčky. Zjemníme smetanou a oběd je během chvilky hotový.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 014 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,32 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 54,06 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2012 21:46
15. 2. 2012 21:37
15. 2. 2012 05:29
14. 2. 2012 09:13
14. 2. 2012 09:12
14. 2. 2012 01:08
14. 2. 2012 00:56
14. 2. 2012 00:55
14. 2. 2012 00:52
14. 2. 2012 00:46
13. 2. 2012 16:36
13. 2. 2012 14:42
13. 2. 2012 13:57
13. 2. 2012 13:55
13. 2. 2012 13:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 5 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat a skladovat ostružiny. Vyzkoušejte to podle našich tipů
Řapíkatý celer je pro své nutriční a chuťové vlastnosti velmi žádanou zeleninou. Začátečníkům poradíme, jak s ním zacházet
Ostružiník je skvělou volbou pro naši zahradu. Pěstování je nenáročné a úroda bohatá
Další recepty
Tématické fráze: vepřové nudličky vepřove ragu ostré vepřové nudličky vepřové nudličky maso recepty veprove nudlicky na cesneku vepřové nudličky recepty veprove nudlicky recept veprove maso na nudlicky ostrá jídla recepty recepty na ostrá jídla ostre maso vepřové ragů recept ragú z vepřového masa ostre veprove recept na veprove ragu recept na veprove ragu recept ostré vepřové vepřové maso nudlicky ostré recepty recepty veprove nudlicky
Suroviny: plec vepřová, mrkev, celer, cibule, česnek, harissa, smetana na vaření, majoránka, sůl
Ostré vepřové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7zX
33 názorů