Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 703 kJ / 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,53 g |
Tuky | 59,17 g |
Vláknina | 1,34 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 38,94 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2013 18:46
Eliza: Narazila jsem na tento recept náhodou, protože hledám inspiraci na zítřejší oběd, čerstvé fazolky mi poslala teta, protože ví, že bych se jich mohla ujíst
My tyhle žlutý fazolky nakládáme do stejného nálevu, jako děláme okurky. Samozřejmě scezený, bez semínek hořčice, jenom čistý nálev
My tyhle žlutý fazolky nakládáme do stejného nálevu, jako děláme okurky. Samozřejmě scezený, bez semínek hořčice, jenom čistý nálev
10. 6. 2013 21:54
Raula: To nemám, propátrejte internet, určitě něco najdete (nebo jste již našla). Ale je fakt, že by se mi taky hodil, fazolky se nám rodí jak divé, v sezóně máme plnou mísu denně a zatím jsme je s mamkou jen zamražovaly...
10. 6. 2013 21:52
lemonia terpsopoulou-z recka: Tak to jsem moc ráda, že jsem přispěla alespoň po těch letech...
10. 6. 2013 18:31
tento recept jsem hledala moc dlouho asi 30 let dekuji vam ,je to ono
24. 7. 2012 19:36
Rcept na naložení žlutých fazolek by nebyl,prosím?
12. 4. 2012 20:17
Kefírové omáčky také vařím, máme je rádi(já i po studenu)+
12. 4. 2012 20:02
To je něco jako zastřené vejce, ne? Moc hezký recept i fotky.
12. 4. 2012 18:48
Netradiční příprava vajec, ale Zepter to opravdu zvládne, to jsem si jist.Jinak u nás velmi oblíbený pokrm
12. 4. 2012 18:44
hezoučký recept.. a zase ten krásný talíř
12. 4. 2012 15:39
maris:Maruš, já to dělám na Zepteru, který už mám 20 let, a stále to funguje,ale povařit vajíčka je někdy problém-tedy u nás, ale jinak ty mé hrnce opravdu dovaří po vypnutí sporáku-plotýnky
12. 4. 2012 15:34
Jana Pá: Jani díky, vyzkouším to, ale já když dám hrnec z plotny, tak už se mi jeho obsah nevaří, asi máš nějaké super úsporné nádobí Já ale nesnáším tekutější bílky, to je můj problém, proto bych ta vajička určitě pár minut povařila
12. 4. 2012 15:26
maris:Marisko,jde to, dnes to bylo ráno v 7 hod. na Nově, musíš nechat ty vajíčka 4 min.povařit v té omáčce,nebo, jak píše Eliza ztuhnout,ono je pravda, že záleží na strávníkovi, zda má rád měkké-tvrdé-myslím vajíčko Jo, ještě dodatek, já když odstavím hrnec z plotny, tak ještě tak cca 10 min. vaří jeho obsah, takže já bych ty vajíčka tam asi udělala
12. 4. 2012 14:32
Pochutnala bych si, jen bych asi udělala zastřená vejce zvlášť, měla bych strach, že když už je omáčka odstavená z plotny, tak bílek neztuhne. Ale to je jen můj názor, jinak recept suuper
12. 4. 2012 14:25
Eliza:Eli, to by u nás mělo úspěch a vůbec by nevadilo, že není maso dala bych ještě petrželku, nebo pažitku a ty máš 11.bod
12. 4. 2012 09:34
Tak to je bašta podle mého gusta. . . +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 54 minutami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 1 hodinou
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 3 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 11 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 15 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 16 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: omáčka ze žlutých fazolek žluté fazolky recept omáčka z kefíru žluté fazolky žluté fazolové lusky žluté fazolky recepty omáčka ze žlutych fazoli žluté fazolky omacky zlute fazolky omacka omáčka z kyselych fazolek sladkokyselá fazolová omáčka omačka se žlutych fazolek omacka z cerstvych zlutych fazoli omáčka z nakládaných fazolek žluté fazolové lusky - recepty nakládáme fazolové lusky zlute fazole omáčka fazolová omáčka recept fazolová omáčka sladkokyselá pokrmy z kefíru
Suroviny: lusky fazolové, kefír, mléko, vejce, máslo, mouka hladká, směs zeleninová, sůl, cukr, ocet
Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OQ3
21 názorů