Rizoto s cuketou a žampiony
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 274 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,81 g |
Tuky | 1,40 g |
Vláknina | 14,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 115,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 6. 2021 07:51
9. 6. 2019 10:39
12. 9. 2015 12:54
Rýže by měla být kulatozrná na risotta. Rizoto je pak nádherně vláčné. Žampiony a cuketu jsem dělala chvíli zvlášť, aby získaly chuť a pak je přidala do rizota. Bylinky jsem přidala na posledních 15minut rovněž do rizota. To vše proto, aby rýže dostala chuť všech přísad. Na závěr jsem vmíchala máslo a parmezán, rizoto krásně zvláční a zkrémovatí.
17. 7. 2014 11:01
6. 8. 2012 12:04
2. 8. 2012 20:30
2. 8. 2012 11:47
1. 8. 2012 15:03
31. 7. 2012 21:05
31. 7. 2012 20:46
31. 7. 2012 19:38
31. 7. 2012 19:18
31. 7. 2012 19:16
31. 7. 2012 19:15
31. 7. 2012 18:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 46 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 22 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 37 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Co uvařit k obědu z cukety? Vyzkoušejte oblíbené placičky, pastýřskou cuketu nebo sekanou
Další recepty
Tématické fráze: rizoto s cuketou cuketove rizoto zeleninové rizoto s cuketou žampiony s cuketou risoto s cuketou co s cuketou žampionové rizoto rizoto s žampiony rizoto z cukety rizoto se zampiony rizoto ze žampionů zampionove rizoto s cuketou ryzoto s cuketou cuketové rizoto recept rizoto z cuketou recepty z cukety cuketove rizoto s zampiony cuketa se žampiony rizoto cuketa houbové rizoto s cuketou
Suroviny: rýže, cuketa, žampióny, cibule, vývar zeleninový, olej olivový, sůl, pepř mletý, česnek, bazalka čerstvá, petrželka, pažitka, parmazán
Rizoto s cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WpDW
16 názorů