Můj boršč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 843 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 39,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím že se klasicky dělá z hovězího masa, ale moje drahá polovička nechtěně vyndala vepřové a mleté maso, tak se muselo improvizovat :D i když i takhle byla polévka vynikající.
Foto přidám, až bude doma funkční notebook :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2012 22:15
6. 11. 2012 10:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 26 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 6 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 21 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Citronová šťáva se v kuchyni rozhodně neztratí. Uplatní se ve sladké i slané kuchyni, je skvělá do nápojů
Další recepty
Tématické fráze: ruský boršč z mletého masa boršč z mletého masa růžový boršč borsc repu dusime do mekka boršč mleté maso ruský boršč s mletého masa boršč mletého klasický ruský boršč boršč z kuřeciho vývaru boršč muj top recept boršč bor
Suroviny: brambory, maso mleté, maso vepřové, kuře, zelí bílé, řepa červená, mrkev, celer, cibule, koření nové koření, bobkový list, masox, pepř, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr, ocet, česnek, smetana zakysaná, petrželka, libeček
Můj boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWxY
2 názory