Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u hrnku dobré kávy.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 15 411 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,90 g |
Tuky | 143,08 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 494,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme připravit i klasickou želatinu na koláč a bez žmolenky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2013 23:57
14. 4. 2013 19:03
14. 4. 2013 17:22
14. 4. 2013 17:19
14. 4. 2013 14:58
14. 4. 2013 14:23
14. 4. 2013 13:23
14. 4. 2013 11:34
14. 4. 2013 10:51
14. 4. 2013 09:04
14. 4. 2013 08:49
14. 4. 2013 07:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 3 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 27 sekundami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 5 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 2 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 4 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 13 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kterou jarní polévku máte nejraději? Bylinkovou, špenátovou, chřestovou nebo jinou?
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: koláč s rebarborou a jahodami rebarborový koláč s jahodami buchta s rebarborou a jahodami jahodový moučník se zelatinou buchta s jahodami a rebarborou jahodový koláč s rebarborou jahodový moučník s želatinou kolac s jahodami a rebarborou jahodové moučníky s želatinou jahodové moučníky řezy s rebarborou a jahodami jahodový moučník moučnik s rebarborou rebarborový kolac se želatinou rebarborový koláč s želatinou jahodovo rebarborová buchta drobenkový koláč s rebarborou a jahodami moučniky s rebarborou jahody s rebarborou jahodové buchty s rebarborou
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej, mléko, cukr vanilkový, cukr krupice, prášek do pečiva, rum, rebarbora, jahody, cukr, mouka polohrubá, máslo, želé jahodové, kiwi, želatina
Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0o93
12 názorů