Tykev zapečená s brynzou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,04 g |
Tuky | 103,55 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 174,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept som našla na http://tanikinerecepty.webnode.sk/ a upravila som si ho podľa seba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2013 17:16
moc pěkné Terezko, vyzkouším s cuketou
20. 8. 2013 15:12
To by mi moc chutnalo Terezko
20. 8. 2013 09:13
rebeka: Naďka, môže byť aj cuketa, ale nie veľmi prerastená, pretože tá by mala príliš veľa vody. Tak do tých 30 cm. Ja som bola sama prekvapená, aká je to výborná kombinácia s bryndzou.
20. 8. 2013 08:42
I mně se recept líbí+5
19. 8. 2013 23:57
1974andrea: no což o to, i mně se rcp líbí, jenom tu tykev tady prostě neseženu co cuketa, Terezko bude to hodně jiné
19. 8. 2013 21:30
S tou bryndzou to bude mít říz, mně se to líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 48 minutami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: cuketa s brynzou cuketa s bryndzou zapečená cuketa s bryndzou cuketa z s brynzou dyne s bryndzou zapečená cuketa s brynzou zelenina s brynzou zelenina s bryndzou brokolice s brynzou zapecena brokolice s brinzou zapecena tykev zapečená dýně s bryndzou cuketa zapečená s brynzou zapečena tykev s bramborem s paprikou zapečené cukety s brynzou paprky s brinzou zapečené paprky s brinzou dyne zapeceny s bryndzou tykev acorn zapecena s ricotou bryndzou letni zelinina s brynzou
Suroviny: dýně, brambory, kmín drcený, sůl, brynza, paprika sušená sladká, smetana sladká, vejce, pažitka
Tykev zapečená s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MXw
6 názorů