Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 0,44 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 25,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept na přání.
Šlo by to určitě i v Pomalém hrnci, ale nemám ho, takže nevím, na jaký výkon a jak dlouho pomalit.
Pokud někdo vyzkouší a vyfotí, budu ráda :)
Je to zimní líný recept, proto to lečo. Určitě by šla použít čerstvá zelenina - papriky a rajčata ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2015 10:58
Na dno rozložíme plátky anglické,na tu pak dáme na kolečka nakrájenou cibuli.Na cibuli na plátky nakrájené syrové brambory,posolit,kmín a trošku ml.červené papriky.Pak dáme vymačkané kysané zelí a na to pak plátky vepř.masa osolené s troškou koření tř.grilovacího.A zase zelí,brambory,cibuli a anglickou.Peču 3/4 hodiny na 160 st.a pak 3/4 hodiny na 200 a kdo chce může na posledních 15 minut bez víka.
Nemá to chybu a zatím všem moc chutnalo.B
13. 9. 2015 18:44
12. 9. 2015 14:39
Robila som ho v pomalom hrnci 3,5 hod. a potom som ho zapiekla v rúre. Je to mňamka.slavka744@azet.sk
20. 1. 2014 17:59
20. 1. 2014 17:54
1. 12. 2013 13:33
1. 12. 2013 12:59
29. 11. 2013 19:15
29. 11. 2013 19:03
ďakujem za odpoveď, maria
28. 11. 2013 22:33
28. 11. 2013 12:27
28. 11. 2013 07:01
A díky za pochvalu
28. 11. 2013 06:46
Koleno dobrý
27. 11. 2013 22:31
27. 11. 2013 18:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 minutou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: římský hrnec s glazurou římsky pomalý hrnec uzené koleno v pomalém hrnci pečené koleno v pomalém hrnci římský hrnec recepty jak dlouho péct uzené koleno pecene uzene koleno římský hrnec bez glazury uzené koleno v v pomalém hrnci koleno v římskem hrnci domácí uzené koleno výborné pečené koleno lečo v pomalém hrnci recepty pro rimsky hrnec římsej pomalý hrnec recept na uzene veprove koleno s lecem uzené pečené koleno v troubě s lečem jak se dělá domácí uzené já dlouho dělá vepřové koleno jak se dělá uzené koleno zadní
Suroviny: koleno vepřové uzené, lečo, paprika kozí roh pálivá, cibule, česnek
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BQD
15 názorů