Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2016 18:33
1. 2. 2015 19:52
11. 1. 2015 15:43
11. 1. 2015 15:18
10. 1. 2015 18:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 36 sekundami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 24 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bok z divočáka zebra z divocaka žebra z divočáka recepty pečený divočák knedlík zelí recepty z divočáka divočák recepty recept na žebra z divočáka sekaná z divočáka recept žebra z divočáka recept kosti z divočáka sekaná z divočáka recept na divočaka sádlo z divočáka bok z divočáka recept peceny bok z divočáka polévka z kostí divočáka recept bok z divočáka pečený divočák se zelím bok s divočáka recept na bok z divočáka
Suroviny: bok z divočáka, cibule, česnek, kmín celý, med, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, pivo světlé, sádlo, sůl, pepř
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mAN
5 názorů