Hermelínová miska s Nivou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 207 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 4,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 1,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji na misku použít sýr, který není úplně čerstvý, pak by miska byla tužší konzistence. Naopak je lepší použít sýr vyzrálý, uleželý, ne zas ale příliš tekoucí, aby držel dobře tvar misky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2016 07:58
Tak toto sa mi nepodarí urobiť. Predvčerom som kúpila 3 Hermelíny a zdlabla som ich okamžite. Včera som kúpila ďalšie 3 Hermelíny a už ich niet. Ale pozvať by som sa dala.
16. 10. 2016 06:40
mika59: Děkuji , Miládko, dám do Poznámky, že je nejlepší připravovat misku z vyzrálého, uleželého sýra, ale přitom ještě aby držel tvar misky, tedy ne až moc tekutého. Z čerstvého je to skutečně tužší.
15. 10. 2016 19:52
Super a já bych to dala na chvíli do trouby...to změklo a
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 30 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak chutně připravit hlávkový salát. Oblíbená listová zelenina nás příjemně zasytí
Další recepty
Tématické fráze: recept s nivou a hermelínem
Suroviny: smetanový hermelín, sýr niva, smetana zakysaná, list medvědího česneku, pepř
Hermelínová miska s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzk
3 názory