Francouzské brambory podle mne
Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají velmi chutné maso. Spolu s medvědím česnekem to bude skvělá kombinace.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 9 421 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,99 g |
Tuky | 93,46 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 5,72 g |
Sůl | 13,13 g |
Sacharidy | 165,43 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2017 17:53
21. 4. 2017 17:20
Lenunka: Silice v rasci pôsobia inak, určite nie proti toxicite solaninu. Ten sa môže výrazne znížiť olúpaním nielen šupky zemiaku, ale aj asi 2-3 mm vrstvy pod ňou.
21. 4. 2017 15:20
21. 4. 2017 14:02
21. 4. 2017 08:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 10 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 12 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 14 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Jak se vyhnout rozvařeným či nedovařeným bramborám?
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: francouzské brambory dobré francouzské brambory francouzské brambory recept recept na francouzské brambory francouzské na brambory francouzský brambory francouzské brambory z cukety klíčky na bramborách top recepty francouzské brambory proč se dává kmín do brambor solanin v bramborách francouzske brambory bez smetany brambory na jaře francouzské brambory podle pohlreicha priprava francouzskych brambor francouzské brambory příprava brambory s klíčky recept francouzske brambory francouzské brambory s tvarohem kuchař ví recepty francouzské brambory
Suroviny: brambory, kmín celý, maso uzené, sádlo, olej, cibulka jarní, cuketa, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, česnek mědvědí, mrkev, pórek, sůl, pepř mletý, koření na grilovanou zeleninu, libeček, smetana, vejce
Francouzské brambory podle mne
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAxn
20 názorů