Profouknuté bulky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 434 kJ / 2 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,32 g |
Tuky | 34,92 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 355,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Troubu rozpaluji předem, tak, abych mohla péct třeba hned po nakrájení „bulek“. Před pečením není třeba bulky, pokud je při krájení a přenášení nějak nešetrně nesmáčknete, déle kynout – mohly by překynout a při pečení se pak už nezvednou.
Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2018 20:58
magdalenka: děkuji za vyzkoušení, pochvalu receptu i fotku
28. 2. 2018 19:21
Skvelé!!! Cesto ako pena, zvonku chrumkavé...jediný problém - jedna dávka nestačí. (Pridávam foto.)
4. 12. 2017 21:06
Pri pohledu na foto uz voni jako by byly pod nosem Ty musi byt moc dobre..........
4. 12. 2017 19:50
cathleen: Ja viem...a preferment "zvládam". Kvások nie.
4. 12. 2017 12:38
magdalenka, Iljusa: veliké díky, holky
Pokud budete mít chuť, vyzkoušejte - pečivo s prefermentem voní i chutná neobyčejně dobře
Pokud budete mít chuť, vyzkoušejte - pečivo s prefermentem voní i chutná neobyčejně dobře
4. 12. 2017 12:02
Úplně si představím to křupnutí
3. 12. 2017 22:10
nádherné...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 21 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 23 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 33 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 57 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: bulky z žitné mouky
Suroviny: voda, mouka celozrnná pšeničná jemná, droždí čerstvé, voda, droždí čerstvé, sůl, olej, mouka celozrnná žitná jemná, mouka hladká
Profouknuté bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j8J
7 názorů