Každodenní chléb (2-2-1)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 388 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,10 g |
Tuky | 15,67 g |
Vláknina | 24,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 527,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/kazdodenni-chleb-2-2-1/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2023 15:28
Tonja: děkuji za zprávu pochvalu i fotky!
4. 6. 2023 20:56
Upekl jsem ho dnes potřetí. Povedl se a je výborný. Tím se nechci chlubit já, tím chválím autorku receptu.
4. 3. 2023 15:15
cathleen: Na teba nemám...ale sa snažím! Máš skúsenosti s kysnutím v chladničke? U mňa to bola z núdze cnosť, okolo 23 - ej hodine sa mi nechcelo zapínať rúru...
4. 3. 2023 15:11
magdalenka: děkuju! chlebík máš nádherný!
4. 3. 2023 15:03
Dnes som sa zas realizovala v kuchyni podľa teba a piekla tento chlieb. Počas prvého kvasenia som cesto v mise prekladala dvakrát, po formovaní som dala cesto do ošatky a do rána nechala pod igelitom v chladničke. Doteraz som totiž neskúsila chladničkové kysnutie. Výsledok vidíš na fotke. A chlebík veľmi chutí...
18. 2. 2023 12:15
Otec Manuel: děkuji za fotky Mám radost, že se chleba povedl
18. 2. 2023 11:23
Děkuji za moc dobrý recept! Dnes ráno po nočním kynutí v ledničce upečeny dva menší chlebíky jako dárečky. Fotky přidány. Přeji hezký den!
24. 1. 2023 10:55
magdalenka: Rozkvas dělám večer a ráno dodělám a upeču. Mám výhodu, že nechodím do práce a jsem doma.
27. 2. 2020 20:38
MamlajdaD: prezerám si podrobnejšie recepty od Cat a neviem, ktorý skôr realizovať... Pri kváskových chleboch ma trochu brzdí to 12 hodinové čakanie na rozkvas - často neviem, kde budem o dvanásť hodín...
27. 2. 2020 20:30
magdalenka: Gratuluji Navedla jsi mně na recept, který se mi bude moc hodit, mám spoustu kvásku a nevím co s ním! Chlebík máš parádní! Zdravím!
27. 2. 2020 17:45
cathleen: mam radost, ze mas zo mna radost... nie som si ista, kedy je ten spravny okamih na pecenie... Snad raz sa vypracujem.
27. 2. 2020 11:19
magdalenka: perfektní!
Bochník bývá nízký, pokud v ošatce trochu překyne - zkus maličko dobu kynutí zkrátit a uvidíš, jestli bude chleba jiný. Držím palce! Pečení se ti náramně vede!!!
Bochník bývá nízký, pokud v ošatce trochu překyne - zkus maličko dobu kynutí zkrátit a uvidíš, jestli bude chleba jiný. Držím palce! Pečení se ti náramně vede!!!
27. 2. 2020 10:32
Včera som vyskúšala tento tvoj recept. Na to, že je to môj druhý kváskový...celkom dobré, nie? (pridávam foto)Trochu je nízky, zrejme som bola pomalá pri presunutí cesta z ošatky a jeho ometaní a narezávaní. Chuťovo skvelý. Zrazu nám prestali chutiť chleby z obchodu, teda aj také - ktoré sme doteraz považovali za dobré...
30. 11. 2018 20:08
mysulka: děkuju
30. 11. 2018 20:06
Když Ty máš ty recepty prostě vychytané , ještě se mi nestalo, když peču podle Tebe, že by se mi něco nepovedlo a i kdyby, tak je jasné, že jsem to zvojtila já
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 2 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 5 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 5 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 8 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 8 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
Další recepty
Tématické fráze: recept na chlebovi kvásek recept na vyborny vlhky chleb chléb 2 2 1 kváskový chleba 2/2/1 recepty
Suroviny: kvásek, kvas žitný, mouka chlebová pšeničná, pivo světlé, kmín drcený, sůl
Každodenní chléb (2-2-1)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEGL
18 názorů