Pečený bůček naložený v solném láku
Jak z vepřového masa uděláte dokonalý zlatavý poklad v podobě pečeného bůčku? Vyzkoušejte tento recept a podávejte teplé třeba s knedlíky či bramborem nebo jen tak zastudena s chlebem a okurkou.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 18 479 kJ / 4 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,35 g |
Tuky | 329,08 g |
Vláknina | 79,10 g |
Cholesterol | 506 mg |
Sodík | 40,76 g |
Sůl | 101,10 g |
Sacharidy | 162,75 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2023 12:35
19. 12. 2019 20:33
19. 12. 2019 20:18
22. 4. 2019 19:59
22. 4. 2019 13:45
22. 4. 2019 13:42
https://www.4home.cz/davkovaci-jehla-na-marinadu/?...
naberu roztok a udělám pár vpichů, ono se to pak nasolí rovnoměrně a není potřeba delší doba, stačí i přes noc
22. 4. 2019 13:22
22. 4. 2019 13:21
22. 4. 2019 12:14
21. 4. 2019 20:06
21. 4. 2019 19:07
21. 4. 2019 18:18
21. 4. 2019 17:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 9 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 26 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 3 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 3 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Česnek v naší kuchyni: Jak ho správně používat při vaření, abychom z něho měli co největší užitek
Dokonalá nedělní pečínka podle MasterChef Česko: Šťavnatost masa s křupavou kůrčičku skvěle doplní yorkshirský pudink
Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso
Další recepty
Tématické fráze: naložený bůček solný roztok na maso naložený vepřový bůček pečený solny lak na maso naložený pečený bůček pečený bůček pečeny buček recept pečený naložený buček recepty lak na bůček recept na naložený bůček bůček naložený ve slaném nálevu solný roztok na maso recept buček naložený recept na pečený bůček solný lák solný nálev na maso solný nálev naložený bůček peceny naložení bučku do laku bůček naložený na řízky
Suroviny: bůček vepřový, česnek, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, kmín celý, tymián, rozmarýn, libeček, sůl
Pečený bůček naložený v solném láku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Z7r
13 názorů