Švejžužu po česku
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 181 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,78 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 15,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 51,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2020 14:54
10. 5. 2020 14:42
3. 9. 2019 23:41
Píšete rychlé jídlo?
No a jak dlouho se tedy dělá
Škoda, že jste změnila postup tepelné úpravy...
Ano, v podstatě se původně jedná o minutkové jídlo, ale ve vašem podání ("Pokrm je hotov, když je maso měkké (doba závisí na kvalitě masa)" jde o přípravu časově násobně delší. No a při použití PLECE nebo KÝTY je vliv masa na krátkou dobu přípravy zanedbatelný
3. 9. 2019 23:08
3. 9. 2019 22:57
No, tady si může každý bez uzardění zvolit název receptu podle vlastní fantazie
Mám tuze rád čínskou kuchyni a vždy mě až k slzám dojímají pseudorecepty, byť mají v názvu alibistický dovětek "po česku"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 8 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 12 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Co třeba švestky s mákem v úžasném rychlém koláči? Tato kombinace chutná skvěle, postup zvládneme snadno podle názorného videa
Další recepty
Tématické fráze: svejzuzu švej žužu vepřové švejžužu svejcuzu zvejžužu švejžužu recept čvej žužu sveizuzu cina svejzuzu recept na švejžužu čínské jídlo švejčužu svei zuzu svejcouzu švejžužu veprove svejsuzou šwej žužu jak se dela svejzuzu domaci zvejzužu vepřové nudličky svejžužu vepřové maso sveizuzu
Suroviny: cibule, olej, maso vepřové, pepř, glutasol, paprika sušená sladká, koření grilovací, koření kari, hořčice, kečup sladký, česnek, omáčka sojová, omáčka worcesterová, koření chilli
Švejžužu po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n30Y
5 názorů