Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,49 g |
Tuky | 126,88 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 249,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 11:48
Zajímavý recept, ale chtělo by to spíš napsat celkové množství tekutiny. Jsou různé velikosti skkenic a pokaždé se mi povede ji naplnit jinak - kompoty nekupuj, protože si dělám svoje. A broskvovy i merunkovy dělám do menších skleniček. Na buchtu pak místo jednoho kompotu použiji 2 a stavy je pak víc než z jednoho. Bylo by lepší uvést napriklad: stavu doplnime vodou do celkového množství 500 ml tekutiny. Pudink se většinou rozfelava do půl litru mléka, ale u buchet to bývá jiné. Děkuji
24. 3. 2021 17:21
yanull: dělám ho schválně takové piškotovější, máme to tak doma rádi. Informaci o kompotu ještě doplním
24. 3. 2021 09:57
Suroviny, které uvádíte, mi přijdou jako na piškotové těsto, kde by se žloutky měly šlehat s cukrem a z bílků sníh a nebo vyšlehat celá vejce s cukrem a poté přidat ostatní. Také byste měla uvést, kolik šťávy jste dala na uvaření pudingového přelivu. Někdo může mít kompot svůj, někdo kupovaný a většinou se na 1 sáček pudingu šťáva ještě doplňuje vodou. Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 10 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 22 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 3 sekundami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 20 minutami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 48 minutami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 3 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 4 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit tvarohovou náplň do palačinek? Vychutnejte si je s lahodně a originálně ochuceným tvarohem
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, vejce, olej, tvaroh jemný, pudink vanilkový, cukr vanilkový, kompot broskvový
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
3 názory