Dušená krkovička v šunkovaru
Připravit si domácí šunku z krkovičky není náročné, jen zabere více dnů. Avšak i to má svůj důvod a věřte, že se to vyplatí. Krkovičku nejprve necháme naložit v láku a poté ji uvaříme v šunkovaru. Po vychladnutí pak můžeme koštovat.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 9 421 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,70 g |
Tuky | 135,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 9,91 g |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento a další recepty zhlédnete na: www.domaci-jidelnicek.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2022 18:16
U nás bylo jen ze 3/4 kg krkovice na zkoušku.Příště bude rozhodně větší množství.Do nálevu šlo 15 g obyč.soli a 15 g pragandy.Hodnoceno už bylo,tak teď ještě fotky
22. 1. 2022 10:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 29 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, praganda, bobkový list, koření nové koření, voda
Dušená krkovička v šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xO0B
2 názory