Hovězí pečeně po myslivecku
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 9 872 kJ / 2 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,71 g |
Tuky | 151,97 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 47,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2023 12:15
Většinou receptů se nechávám inspirovat ale pak si hraju s použitýma surovinama kořením a tak. Tady jsem postupoval skoro přesně dle návodu. Vynechal jsem houby které nebyly k dispozici a dále také mouku kterou se snažím necpat nikam. A myslím že ani v tomto receptu není vyloženě nutná. Smetanu jsem měl jenom tu na vaření. Až to budu vařit příště použiju tu šlehačkovou - aspoň budu moci porovnat. Dále je nutno říci že čím víc použijete špeku na protknutí masa tím lépe. Pekl jsem na uvedené stupně dvě hodiny a bylo to málo. Chtělo to buď o půl hodiny déle a nebo péct horkovzduchem. Jako příloha byla vařená rýže.
23. 11. 2022 16:09
Koubkova: Knedlíky jsou hrnkové klasické, přidala jsem pár brusinek.
23. 11. 2022 16:06
Jak děláte ty knedliky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 6 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 9 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, špek, zelenina kořenová, cibule, houby sušené, protlak rajčatový, hořčice, sádlo, mouka hladká, jalovec, pepř, koření nové koření, smetana, vývar masový, sůl, cukr
Hovězí pečeně po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADqGj
3 názory