Zelné flíčky s houbami
Klasické šunkofleky jsou vděčným a oblíbeným pokrmem, který všichni dobře známe. Vyzkoušejte však jejich vegetariánskou verzi s houbami a bílým zelím. Vše společně pak, zalité smetanou, dáme zapéct dozlatova do trouby.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 280 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,11 g |
Tuky | 65,72 g |
Vláknina | 39,53 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 272,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z internetu - Prima Fresh
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 8. 2023 10:15
Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji za komentář. Ano je to moc dobré v různých variantách, u nás velmi oblíbené.
19. 8. 2023 09:28
to je jedno z mých oblíbených jídel - lepší než s masem , někdy dělám jen se zelím nebo jen s houbami ale mám ráda všechny varianty.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 22 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 17 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 21 minutami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 28 minutami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 33 minutami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 54 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 1 hodinou
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 1 hodinou
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zelné placky pečené na pánvi a v troubě. Nejlepší zelňáky podle našich babiček
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé
Další recepty
Suroviny: flíčky, houby sušené, cibule, zelí bílé hlávkové, kmín mletý, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, voda, sádlo
Zelné flíčky s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZ62
2 názory