Tuňák s citronovou omáčkou
Chřest, zapečený tuňák vonící po tymiánu a krémová citronová omáčka - tato kombinace vás jistě nadchne. Jídlo chutná skvěle a nazdobené citronem a větvičkou rozmarýnu lahodí i očím.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 412 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,98 g |
Tuky | 99,99 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 35,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá rád chřest, může jako přílohu použít malé vařené brambůrky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2015 09:01
2. 11. 2014 13:24
27. 11. 2012 00:18
23. 11. 2012 14:07
22. 4. 2012 19:06
27. 3. 2011 12:49
27. 3. 2011 12:38
21. 9. 2009 10:04
20. 9. 2009 21:21
20. 9. 2009 20:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 7 minutami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 20 minutami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 38 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Který chřest se musí oloupat a jak jednoduše na to, vám prozradí naše názorné video
Jak můžeme využít citrusy v kuchyni? Vylepší chuť omáček i polévek a hodí se také na smažené pokrmy nebo do rizota
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Další recepty
Tématické fráze: citrónová omáčka k rybě tuňák recept citronová omáčka k lososu tuňák recepty citronová omáčka na rybu omáčka k tuňákovi citronová omácka na ryby recept tuňák tuňák s omáčkou tuňák citrónová omáčka ke steaku omacka k tunaku recept na tunaka omáčka na tuňáka ryba s citronovou omackou recept na přípravu tuňáka příprava tuňáka omáčka k rybe losos s citrónovou omáčkou tunak pohlreich
Suroviny: tuňák, olej olivový, sůl, pepř, rozmarýn, chřest, citron, smetana ke šlehání, žloutek, med, máslo, sůl, rozmarýn, citron
Tuňák s citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Kr
10 názorů