Pečený pangasius s bylinkami
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mám ráda takto prodávaného pangase. Častokrát se mi stalo, že jsem při nákupu mražených "filátek" dala rybu péci ( 1,5 kg ) a po otevření trouby na mne v pekáčku smutně koukalo několik velmi malých kousků, ale plavaly alespoň v litru vody.
Člověk si ani neuvědomí, že ryba je před mražením napuštěná vodou a pak vlastně platíte jen 70% ryby a zbytek je jen drahá voda :-(( To jen má zkušenost, možná máte lepší. Ale na to, že je pangas jen sladkovodní ryba z vietnamských rybníků, tak je to drahá zkušenost :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2010 11:59
Tento recept je fakt mnamka!!!!!
21. 10. 2009 19:13
rybičky máme rádi, toto vypadá jedle
21. 10. 2009 15:38
Iljuso a já jsem si nevšimla takové dobroty? To máš celého pangase, že, já bych taky chtěla udělat, ale mám jen filety pangasia. Asi si koupím pstruha na to a ty máš +
21. 10. 2009 15:34
rybičky já rád
21. 10. 2009 13:22
Sympatický receptík Pórek mám moc ráda a taky dělávám třeba makrely na roštu a dovnitř dávám libeček, tady by se hodil třeba taky.
21. 10. 2009 13:07
Vypadá to velmi dobře a dávám bodík +7.
21. 10. 2009 11:45
Pangáska dělám ráda, většinou kupuji v Makru chlazené filety, celou rybku jsem ještě neviděla, ale to bude tím, že jsem ji nikdy nehledala, ale to napravím . Moc hezký recept, dávám do oblíbených a Tobě bodík - i za krásné fotky
21. 10. 2009 10:35
...Pangas vcelku je skoro vždy v Makru...kdo máte možnost nákupu tam...
21. 10. 2009 10:32
Iljušo,to je tedy lákavý receptík.Taky máme rádi Pangase,právě filátka,kvůli dětem,že tam nejsou kosti.Ale tohle určitě vyzkoušíme,tedy pokud seženu Pangase v celku.Ale už teď dávám bodík
21. 10. 2009 09:49
To vypadá báječně, pangasa máme rádi . Já vždycky kupuju čerstvá filátka, tam tolik vody není. Ale jako Eliza, celého jsem ještě taky neviděla prodávat, musím zarazit do Penny
21. 10. 2009 09:08
Iljuško, hned po ránu jsi mě potěšila báječným receptem a skvělými fotkami . Pangase jíme docela často, ale ještě jsem ho neviděla prodávat jinak, než právě ta zmrzlá filátka, o kterých píšeš. Budu se po něm muset poohlédnout...
První bodík letí z mé adresy .
První bodík letí z mé adresy .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 12 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 16 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: pečený pangasius peceny pangas pangasius pečený pangasius v troubě pangasius pečený v troubě pangas peceny pečený pangasius recept pangasius na bylinkach pangasius recepty v troubě pangasius koření recepty pangasius mrazeny pangasius pangas v troubě pečený pangasius recepty pangas pečený v troubě pangasius mrazeny mražený pangas pečený pangas recepty pangas na bylinkách bylinky na ryby
Suroviny: pangasius, pórek, čerstvé bylinky, sůl, olej olivový, šťáva citronová, koření na ryby
Pečený pangasius s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnWY
11 názorů