Hovězí dušené plátky
Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí a získáte i pochvalu od vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 116 kJ / 1 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,35 g |
Tuky | 88,36 g |
Vláknina | 8,61 g |
Cholesterol | 346 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 27,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Plátky masa nevyndaváme, omáčka by ztratila chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2021 13:57
15. 10. 2017 21:15
4. 11. 2012 12:06
28. 5. 2011 15:06
29. 3. 2011 19:11
16. 12. 2009 11:16
15. 12. 2009 13:54
15. 12. 2009 13:39
15. 12. 2009 13:38
Scarlet, bodík je jasnej a dala bych jich i víc
14. 12. 2009 23:48
14. 12. 2009 23:40
2. 11. 2009 13:31
1. 11. 2009 18:34
1. 11. 2009 18:03
1. 11. 2009 17:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 40 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 43 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krájení masa proti vláknu: Jak na to, aby maso bylo po upečení křehké, ukáže video
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plátky dušené hovězí recepty hovězí maso platky hovězí dušené hovězí plátky recept hovězí plátky recepty hovezi platek dusene hovezi maso recept hovezi platky s ryzi dušené hovězí s rýží dušené hovězí maso recepty dušené hovězí maso recepty hovězí maso dusene recept hovězí plátky hovezi platek recept dušené hovězí recept recepty hovězí plátky dušený hovězí plátek hovezi maso dusene recept na hovězí plátky
Suroviny: kýta hovězí, šunka, slanina, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, vývar hovězí, olej, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka, voda
Hovězí dušené plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YW70
15 názorů