Anglická omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 154 kJ / 1 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,71 g |
Tuky | 121,67 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 40,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s knedlíkem nebo vařenými bramborami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2014 12:04
3. 6. 2013 12:19
24. 9. 2012 16:26
Nevidim problem ani v přílohovém/houskovém knedlíku nebo dušené rýži...
11. 10. 2011 11:11
6. 8. 2011 15:38
8. 2. 2011 11:04
Bylo to vinikající. Vnedělí se jen oblizovalo.
3. 2. 2011 17:41
3. 2. 2011 03:57
22. 12. 2010 17:42
21. 12. 2010 12:27
24. 3. 2010 12:57
11. 3. 2010 09:44
4. 3. 2010 19:28
4. 3. 2010 14:03
dyk ona se ani nesnaží aspoň změnit názevnebo něco... IQ skákajícího vrabce. Tímto se vrabečkům omlouvám.
20. 1. 2010 13:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: omáčky z vepřového masa vepřové maso omáčky omáčka z výpeku omáčka z vepřového masa omačky z vepřoveho jak udělat omáčku z výpeku omáčky z výpeku vepřové maso omáčka vepřový výpek jak udelat vypek výpek z masa anglická kuchařka omacka z anglicke slaniny omáčka na vepřové maso omacka veprove maso masový výpek vepřové omáčky omáčka s výpeku omáčka z plece veprova omacka
Suroviny: plec vepřová, slanina anglická, cibule, mouka hladká, smetana, hořčice plnotučná, sůl, pepř
Anglická omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Wv
18 názorů